Otthon is legyen spa!

Az egyik kedvenc időtöltésem, hogy wellnes hotelek spa részlegében pihentessem testem és lelkem. Természetesen nem sokszor élhetem át ezt az élményt, mivel sem időm, sem pénzem sincs hetente egyszer, pár órára elszökni a hétköznapok csatasorából, egy ötcsillagos hotel spa részlegébe, sajnos…

DIY-Spa-Wellness-Fresh-Flower-Bath-760x428

Így otthon kellene egy kis spa szigetet berendeznem magamnak. Szerencsére a szépségápolási termékek piacán is több cégnél megtalálható a fürdőszobákban véghezvihető spa élményhez szükséges hozzávalói: a tusfürdők és testápolók, olajok.

home_spa

Hogy tökéletesen átélhessük a luxus spa élményt, mindenképpen szerezzünk be illatos gyertyákat, mécseseket és virágokat, melyeket a fürdőkád köré helyezünk. A szirmokból a fürdővízbe is szórhatunk. Puha törölközőket is hajtogassunk, akár szalaggal átkötve a kád mellé bekészítve, hogy a fürdőnk befejeztével, elegánsan lépdelhessünk tovább. Mintha egy hotelben lennénk…

 

 

Divine Beauty Full RangeA Dove megújult termékei most igazi luxust csempészhetnek a fürdőszobánkba! Már a tégelyek is jól mutatnak a fürdők polcain, bár ez csak a külső, de nekem számít, hogy a szépségápolási “segédeszközeim” szépek is legyenek.

Divine Beauty Summer Revive Range

Kedvencünk a nyári színt frissítő, kis barnító krémet is tartalmazó, megújult Summer Revived Dove testápoló. Óvatosan kell felkenni a testre. Minden porcikára egyenletesen kerüljön krém, hogy ne foltosodjon be bőrünk másnap. Lehetőleg ne üljünk le addig, amíg nem száradt meg bőrünkön. Másnapra barnaságunk újra a nyaralási fokozaton lehet.