Legyél Premier Fitness klub tag!

Egy igazán kellemes napot tölthettem a Danubius Health Spa Resort Helia Hotelben, ahol különböző mozgásformákat próbálhattunk ki lelkes kollégákkal. Én az aquafitnessre szavaztam, mert az Amerikai Egyesült Államokban már megismerkedtem ezzel a tornával. Ott idős nyugdíjasoknak tartották az edzéseket és nagyon könnyű gyakorlatokat végeztek. Ezért is gondoltam, hogy a reggeli szigetköröm után levezetésképpen vízi tornázhatok egyet, az nem árt. Másnap olyan izmaim is megmutatták magukat, amikről nem is tudtam, hogy léteznek, de ők sem tudták szerintem. Szóval a a magyar aquafitness nem nyugdíjasoknak való sport, viszont nagyon szórakoztató és egyben alakformáló, ha rendszeresen végezzük. Igen, rendszeresen. Ezt a legnehezebb megvalósítani. De a Danubius szállodalánc rengeteg hasonló színvonalas fitt programot kínál szolgáltatásai között azoknak, akik szintén fontosnak tartják az egészséges életmódot.

Danubius AquaTraining

 

Ha vágyunk is a testmozgásra, az azzal járó kényelmetlenséget, például a rossz levegőjű alagsori fitnesz klubokat, zsúfolt öltözőket, kétes tisztaságú zuhanyzókat szeretnénk elkerülni. Sokan – érthető módon – nem szívesen futnak betonon, mások a futópályán leizzadva nem szeretnek autóba ülni. Ha Ön is hasonlóan van ezzel, akkor üdv a klubban – a Premier Fitness klubban! A szállodák jól felszerelt, tágas fitnesztermei igényes színteret nyújtanak az edzéshez.

h_fitness2
Jó volna csobbanni egyet edzés után? Nem probléma, ugyanis a Premier Fitness klubok attól egyedülállók, hogy mindegyikben található medence, és a medencéket remekül kihasználva, minden helyszínen vízi torna – a legnépszerűbb mozgásóra – is elérhető. A szárazföldi vagy vízi edzés remek kiegészítője a szaunázás, egy-egy különleges szauna szeánsz pedig már önmagában is különleges program!

h_fitness6
A változatos és a legújabb trendeknek megfelelő mozgásórák között mindenki megtalálja a neki valót: az aktívabb közönség core training, fitt-box, boot camp órák közül válogathat, míg a relaxálásra vágyók a jól bevált pilatesszel, gerinc tornával, jógával lazíthatnak a kiadós edzést követően. Világújdonságnak számít a Sparrowbag tréning, a személyre szabott homokzsákkal történő edzésprogram, melynek során 20 perc alap gyakorlatsor intenzitása megfelel egy 1 órás hagyományos köredzésnek. A Sparrowbag tréning kipróbálására június 11-én, a Wellness Világnapján (Global Wellness Day) a Helia hotel fitnesztermében lesz lehetőség!

st_fitness2

Nem kell szállóvendégnek lenni ahhoz, hogy használhassuk a Danubius szállodák Premier Fitness klubjait: a könnyen megközelíthető, metró közelében elhelyezkedő, parkolási lehetőséget biztosító Premier Fitness klubok bérlettel, napijeggyel a nagyközönség számára is elérhetők. A bérlet magában foglalja a kezdő állapotfelmérést, fitnesz konzultációt, egyénre szabott edzésterv készítést, korlátlan fitnesz terem használatot, csoportos foglalkozáson való részvételt, medence és szauna használatot. A cégek számára pedig egyedi igényeknek megfelelő bérlet konstrukciókat kínálnak. További információ: www.premierfitness.hu