Lúgosítás gyöngyökkel

A Basica® Direkt egy olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó lúgosító termék, amelynek bázikus mikrogyöngyei semlegesítik a szervezet savterhelését és többletenergiáról gondoskodnak. Aktív savlebontó hatásának köszönhetően vitalitást kölcsönöz, tehermentesíti az igénybevett anyagcserét és csökkenti az ízületi és izombántalmakat is. A nyár újdonsága egy energiában gazdag, egészségesebb élethez segíthet hozzá.

 

A Basica® hazánkba is elhozta az innovatív, víz nélkül oldódó, lúgosító bázikus mikrogyöngyeit. Összetételét tekintve egyedülálló a piacon; más lúgosító termékekkel szemben ásványi sókban és nyomelemekben rendkívül gazdag. A termékben megtalálható, szerves kötésben lévő ásványi anyagok, a kalcium-citrát és a magnézium-citrát támogatják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A friss citromos ízvilágú lúgosító gyöngyök fogyasztása ajánlatos mindazoknak, akik testi kimerültség, szellemi igénybevétel miatt lúgosítani szeretnének. A savterhelést semlegesítő termék a fáradság és kimerültség esetén gondoskodik a vitalitásról, diéta vagy böjtkúra alkalmazásánál tehermentesíti az anyagcserét, valamint az ízületekben oldja a savmerevséget és ezáltal javítja a mozgásképességet.

 

A természetes alapú édesítőszerrel készült, laktózmentes Basica® Direkt étrendkiegészítő kúraszerű alkalmazása, napi kétszeri használattal képes kiküszöbölni az elsavasodás veszélyét. A praktikus kis tasakok menet közben is könnyen adagolhatók, akár glutén és laktózérzékenyek illetve cukorbetegek is fogyaszthatják. A közvetlenül szájon át bevehető gyöngyök a nyálkahártyán keresztül gyorsabb, eredményesebb felszívódást garantálnak a por alapú társainál. A 30 db-os, 2,8 g-os kiszerelésű termék fogyasztói ára: 3600 Ft.

 

Manapság egyre sűrűbben jelentkező, sav-bázis egyensúly felbomlásának hátterében leginkább a helytelen, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, életmódbeli tudatlanság, továbbá a stressz kedvezőtlen hatása húzódik. Akár 12 éves kortól javasolt szervezetünk helyes, preventív „átmosása”, hogy a savas táptalajok közömbösítve legyenek.