Június csak nőknek!


Június eleje a nagy igazságok időszaka. A nadrágot felváltja a szoknya, a T-ujjút a spagetti pánt, a hegyeket a vízpart. Szorít az idő és szorít a ruha? Karcsúsodjunk akkor, amikor a teliholdat felváltja a fogyó hold, mely a belélegzés után a letisztulást és az elengedést támogatja. Méregtelenítéshez használjuk a planéták erejét, éppen akkor, amikor a fiúk a foci EB idején úgyis csak kedvenc sportjuk oltárán áldoznak. Ez egy igazi súlyvesztő időszak lesz, amihez a Pilisszentivánon található Napsugár Életház egy remek programot ajánl június 8-a és 14-e között!

Végre az imádott nyár kapujában járunk, egyre jobban vágyódunk a vízpart és az apró bikinik után. Ilyenkor szervezetünk is nyári időszámításra kapcsol és szinte kiállt egy könnyítő tisztítókúráért, hogy megszabaduljon a téli „lustulás” okozta testi, lelki terhektől! Versenysúlyunk visszanyerése és testünk tonizálása érdekében kezdjük egy célzott programmal a nyarat!

A búzafű minden tisztítókúra alapja

A búzafű minden tisztítókúra alapja

A Napsugár Életház karcsúsító programját, az egészséges és könnyített étrend, szépítő kezelések, a mindennapi fizikai mozgás és a Pilis energiái támogatják! A házban eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is.

Mit kapunk ettől az egy hetes karcsúsító programtól?  A reggeli zsírégető, anyagcsere fokozó után tornákat, délután kinti túrák és nordic walking edzések váltják.  A test karbantartását emellett további nyirok, frissítő és talpmasszázsok, testtekercselések, valamint illóolajos szaunázások támogatják. Az Angyalok konyhájának karcsúsító menüje a szezonálisan fellelhető, friss zöldekre és vitaminokra épül. A hét különlegességei közé tartozik a 2 órás dinamikus hot-jóga „szeánsz”, „irányítottan szabad” akvarellfestés, illetve a helyes testi és tudati táplálkozásról szóló “kerekasztal” beszélgetés. Búcsú-ajándékként, minden résztvevő kellemes-ragyogó sminkben részesül a Bobbi Brown magyarországi csapatától, hogy a hölgyek még sugárzóbb szépségként térjenek vissza a hétköznapokba.

Kezdjük egy igazán mennyei héttel a nyarat! Részletek a Napsugár Életház honlapján találhatók: www.napsugarelethaz.hu