Alpesi itallal sportolok

Szeretek sportolni. Jó, ez nem volt mindig így, de amióta tizenöt kilótól megszabadultam a reggeli futásommal, igazi “running woman” vagyok. Nemcsak azért, mert az alakomnak jót tesz a kocogás, temérdek pozitív energiát kapok, ha rászánom magam a mozgásra. És ez csodás érzés!

PhotoGrid_1508246888228

Már három éve futok rendszeresen a Margitszigeten. Reggel elviszem a kisebb fiam a suliba és utána a bekapcsolom a futás programom a telefonomon, -én az Endomondot kedvelem- majd a kedvenc futózene válogatásom is megkeresem, (csodálkoznátok, hogy miket hallgatok)  és indulhat a reggeli újjászületésprogramom! Bár megfigyeltem, és utána olvasva már tudom, hogy egy-egy nyolc kilométeres futás után a szervezetem kissé kiürül, azaz sok ásványi anyag és vitamin is pótlásra szorul, ha egészséges akarok maradni. Már régóta keresem azt az italt, ami finom is és a vitaminokat pótolja, de közben nem hízlal. Végre rátaláltam a Swiss Laboratory LaBoisson DeLaVie azaz az Élet Itala-ra és ennek is a zero változatára, ami cukormentes. A Swiss Laboratory eredeti svájci alapanyagokból fejlesztette italai azért is jó minőségűek, mert ásványi anyagokkal és egyben gyógynövényekkel dúsítottak. Naná, hogy kipróbáltam. A futásom harmadik kilométerénél megittam a jól behűtött italomat. És megtörtént a csoda, addig kissé szenvedős futásom “elszállt” és megsokszorozva az erőm, táltosként suhantam végig a futópályán. Nem szoktam menőzni, azaz előzni, mert nem bírom a gyors tempót, de ma reggel több futót is magam mögött hagytam és nemcsak lányokat… Most már tudom, hogy megvan csodaitalom, amit kerestem!

IMG_20171017_153322

Figyeljetek, mert a Swiss Laboratory facebook oldalán játékot is hirdet. Dubai nyaralást lehet nyerni az Atlantis The Palm hotelbe. Miért éppen Dubai? Dubai , a város, ahol a La Boisson De La Vie alpesi vitaminital 2017-ben a Dubai Drink Technology Expo-n , az italszakma  exklúzív kiállításán a kitüntető “Best Innovative Health Drink” azaz a leginnovatívabb egészséges ital kategória díját elnyerte. 2017 novemberében újra visszatérnek Dubaiba!

PhotoGrid_1508246939686

A játékot itt találod: https://www.swisslaboratory.hu/dubai