5 tipp, hogy hogyan lendülj bikini formába

Hol meleg van, hol hideg, de az igazi strandidő még nem jött el. Sokaknak szerencsére. Mert ugye, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, és ráébredtél, hogy nyakadon a szezon… erre van néhány tippem a számodra. Ezekre a dolgokra figyelj néhány hétig és a július végi nyaralásra már sokkal jobban fogsz kinézni!

kar1

 

Persze a hatékonyság attól függ, mennyire hanyagoltad el egész évben magad, illetve, mennyire tartod be a tanácsaimat…

Mindenki tudja, hogy az igazán jó formát a szorgalmas életmódváltás adja…tehát ideje Neked is tenni valamit!

  1.  Fejezd be a gyorséttermek és a cukrászdák látogatását, mert azzal a sok „szeméttel” nem tömheted magad, ha tényleg fontos az alakod a számodra és te is fontos vagy magadnak…ugyan ez vonatkozik a cukros üdítőkre és az energiaitalokra is.
  2.  Próbálj inkább kevesebbet, minőségibbet, rostdúsabbat enni 4x-5x naponta. Így felgyorsul az anyagcseréd, ami azért a cél érdekében elég jó dolog!
  3. Igyál sok folyadékot !  Főként vízet, teákat, gyógyteákat…a csalán teának pl. méregtelenítő hatása van… engedd a felesleges úszógumit!
  4. Kezdj el sportolni, de most már rendesen! Az erőkifejtés által feszesebb, formásabb testre tehetsz szert, arról nem is beszélve, hogy amint megtapasztalod a mozgás áldásos hatását, nem fogsz lemondani róla. Nem mellesleg rá fogsz jönni, hogy nem mérgezheted azt a testet, amiért megdolgoztál…szentségtörés lenne. A tested a templomod!hangulat_07kis_T6724801M3V07
  5. Masszíroztass! A masszázs által lelazulsz, jó hatás éri a megdolgozott izmaidat, és nem utolsó sorban ez is segíti a méregtelenítést. Ugye, nem mérgesen akarsz nekiindulni a nyaralásnak.

 

 

+ 1 tuti tipp

Tényleg formába akarsz lendülni? Akkor felejtsd el a liftet, az autóval való közlekedést és irány minden nap a lépcső. Ennek a legáldásosabb a hatása a farizmokra nézve, így tessék lépegetni felfelé. Ha még jobb és gyorsabb eredményt szeretnél elérni, akkor vedd duplán a fokokat, haladj kettesével. Budapestiek nyugodtan lépcsőzzenek fel minden nap a Várba… csak odaérve a fagyizást felejtsék el!

Ez a módszer hatásos. De csak akkor, ha minőségi ételeket fogyasztasz, szakemberrel, rendszeresen edzel, és ha legalább hetente elmész masszíroztatni.

kar3

Sportolj, strandolj biztonságban!

Nyáron a lábaink védelmére kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen a nagy melegben fokozottabban izzadunk, valamint könnyebben elkapjuk a fertőzéseket is. Sportolás közben és a strandon mezítláb szaladgálva sem kell azonban féltenünk magunkat, ha a Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben termékét használjuk.  

unnamed

Lábunk izzadása teljesen normális dolog, hiszen itt több verejtékmirigy található, mint a testünk bármelyik másik részén. A párás környezet és a zokni nélkül viselt nyári cipők azonban elősegítik a láb izzadását, amely kellemetlen szagokhoz vezethet. A másik probléma a bőr gombásodásának veszélye, amely mezítláb járkálva – például strandolás közben – fokozottan fenyeget bennünket. Ezeket a tüneteket előzhetjük meg egy frissességet és antibakteriális védelmet nyújtó lábspray használatával. A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben egyik fő összetevője az erőteljes fertőtlenítő hatású oktenidin, mely bizonyítottan hatékony a baktériumok és a gomba ellen, illetve megelőzésre és a már kialakult probléma kezelésére is egyaránt alkalmazható.

Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.