Szenzáció! Clooney a Downton Abbey karácsonyi epizódjában

Kiszivárgott egy szenzációs hír a Downton Abbey rajongói számára. A nagysikerű angol sorozat készítői felkérték George Clooney-t a karácsonyi különleges részben való szereplésre. Mivel én a sorozat és Clooney rajongója is vagyok, így abban a halmazban találhattok, akit ez hír a szíven talált.

George-Clooney mindennapi nő

 

Gondolom, nem vagyok egyedül, így megosztanék egy kis kiszivárogtatott hír-morzsát az üggyel kapcsolatban. Clooney úgy került a sorozatba, hogy ő is rajongója az angol arisztokrácia életét bemutató filmsorozatnak és egyben barátja a Robert Crawley lordot megformáló színésznek, Hugh Bonnenville-nek.

George-Clooney-L

Így örömmel elvállalta a felkérést, hogy jótékonysági célból (azaz ingyen, hát nem édi) a karácsonyi epizódban, mint amerikai vendég szerepeljen egy esküvőn. Azt is rebesgetik, hogy a filmsztár és kedvese, Amal Alamuddin annyira kedvelik a sorozatot, hogy már jártak a film helyszínéül szolgáló Highclere kastélyban, hogy megtekintsék, mint lehetséges esküvői helyszínt. A film már dobozban van, mert négy hónapja leforgatták, így várhatjuk, hogy hozzánk mikor érkezik meg a legújabb évad. Vagy le kell töltenünk, ha nem bírunk éveket várni.

Downton-Abbey-Main