Kísértetek járnak a Familyparkban?

 

Többször jártunk már a Familyparkban, mindig boldogan elfáradt gyerekekkel távoztunk, tele élménnyel. Az idén még nem voltunk, de ha lehet, akkor október végére időzítenénk a látogatásunkat, mert október 28. – november 1. között immár negyedik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb Halloween-eseménysorozatát az osztrák határon található Familyparkban. Ezúttal öt napon át tart ez az apróságoknak és nagyobbaknak egyaránt izgalmas rendezvény. Rémesen csodás fényeffektusok és díszlet, valamint számtalan szellem – a látogatóknak garantáltan végigfut a hideg a hátán. Az idei esemény jelmondata: Szellemek & kísértetek. A saját jelmezbe öltözött vendégeket is szívesen látják!

Sommerabend_(C)Hafenscher_KL

2014-ben dördült el a startpisztoly, azóta az esemény évről évre nagyobb területet foglal el, illetve a látogatók száma is meredeken emelkedik. 2016-ban a Familyparkban ezen négy nap alatt 27 ezer, igazi hátborzongató élményekre vágyó vendég fordult meg.

A 2017. év újdonságai: Show-műsor gyerekeknek és szellemek parádéja

 

Halloween_Gruppe_mit_Fam_Mueller2_Hafenscher
Az idei esemény jelmondata – „Szellemek & kísértetek” – köré ismét különleges programok sokasága szerveződik. Szombattól keddig, naponta két alkalommal látható a gyerekeknek először megrendezett show-műsor, mely során az apróságok Filippóval, a park kabalafigurájával egy titokzatos utazáson vehetnek részt. Ehhez kapcsolódik a szellemek és varázslények díszszemléje, akiket a gyerekek az egész parkon át kísérhetnek.

A közkedvelt esti show ugyancsak szombattól keddig, egy teljesen új helyszínen kerül megrendezésre. A fellépők között találhatunk nemzetközi hírnévnek örvendő artistákat, mint például a Gerlings társulatot, akik a híres Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon díjat is kaptak.

Jelmezviselés igen, félelemkeltés nem!

Természetesen az esemény mottója az egész parkra rányomja bélyegét. Ebben az időszakban a „Kroko” vízi vasúton kívül minden látványosság látogatható. Biztonsági okok miatt a mászólétesítmények egy részét sötétedéskor lezárják.
A jelmezbe öltözött vendégeket szívesen látják. A félelmet keltő jelmezek (például latex maszkok) a gyermekek miatt kerülendők. Az intézmény fenntartja magának azt a jogot, hogy az ilyen jelmezes látogatókat nem engedik át a bejáraton.

Halloween_Gaeste_Hafenscher

Nyitvatartás:

2017. október 28. – november 1.
Október 28-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
Október 29-én, 30-án és november 1-jén 11-től 20 óráig, a pénztár 17 órakor zár

Belépőjegy 3-tól 99 éves korig: 23,00 €
2017-re érvényes éves bérlettel a belépés ingyenes!
További információ: www.familypark.at

 

JÁTÉK

Nyerj családi belépőt!

Részletek a Mindennapi nő facebook oldalán!