Inspiráló reggelek nőknek

Ha nők összegyűlnek, nagy dolgok lesznek abból. Ez nem egy inspiráló idézet, hanem tapasztalat. Vagyis most már az én idézetem… (levédve) A Womenspiration első rendezvényére voltam hivatalos február közepén.

petrapakophotography_womanspiration-4571

Bár fáradtan érkeztem, tele élménnyel és energiával távoztam és nekem ez volt az, ami miatt megérte az időmet adni érte. Nagyon sok kedves és értékes nővel találkoztam, akik azon dolgoznak nap mint nap, hogy megtalálják az útjukat. Van, aki már nagyobb szakmai múlttal rendelkezett és most vált, van, aki sok mindennel foglalkozik és keresi, hogy mi az ő küldetése. De egy dologban mindenki hasonlított, pozitívan, segítőkészen nyitottak voltak egymásra.  Így a nap folyamán nagyon sok élményt kaphattunk, ahogy egyre jobban megismertük egymást a kreatív feladatokon keresztül. Köszönöm ezt az inspiráló élményt a szervezőknek Szlafkai Évinek és Barta Nikolettnek.

petrapakophotography_womanspiration-4469

 

petrapakophotography_womanspiration-4406

Mi a Womenspiration?

“A Womenspiration egy olyan inspiráló reggeli programsorozat, amely húszas-harmincas nőknek nyújt lehetőséget havonta egyszer inspirálódásra, gondolatébresztésre és szakmai networkingre.  Célunk egy olyan igényes, egymást fejlesztő közösség létrehozása, melynek tagjai mindennapi témákat dolgoznak fel kreatív formában, ezáltal támogatják, ösztönzik és inspirálják egymást.

petrapakophotography_womanspiration-4648

Kreatív közösségi irodákban gourmet reggelivel várunk, valamint olyan témákkal foglalkozunk, ami minket, igényes, dolgozó nőket érint és érdekel. A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. A résztvevők pedig egy inspiráló csapat tagjaként a zárt FB csoportban motiválják és építik tovább egymást.” – mondja Szlafkai Évi a rendezvény egyik ötletgazdája. 

 

Szervezők Barta Nikolett és Szlafkai Éva

További infók és aktuális események a Womenspiration FB oldalán.

étel: http://fourbites.hu/

Fotó: Bajkó Panna