Újdonságok a Zau[:ber:]g Semmeringen

Felejthetetlen élmények várják a téli sportok szerelmeseit a Zau[:ber:]g Semmeringen:  naponta hat éjszakai pálya, különleges szánkózási lehetőségek, gyönyörűen karbantartott sípályák, garantáltan hófedte síterep, Après Ski szórakozóhely és Johanneshütte fogadja a sportolni vágyókat.

 

Téli sportok éjjel nappal

A kezdő és haladó sportolók, családok, snowboardosok carvingosok éjjel és nappal élvezhetik a téli sportolás szépségét a Zau[:ber:]g Semmering piros, kék és fekete pályáin. A lesiklópályák kínálata – az enyhe meredekségnek köszönhetően – a családi pályáktól a FIS-Világkupa Panoráma Pályán keresztül a vakmerő síelőknek kialakított Freeride Area-ig (keleti lejtő) terjed. A tökéletesen gondozott pályák carvingozásra csábítanak, a Semmering-Rax-Schneeberg panorámája pedig egyszerűen ámulatba ejtő. Egyedülálló a Zau[:ber:]g Semmering 6 éjszakai pályája, melyeket a 18 órai nyitás előtt minden egyes nap frissen előkészítenek, és amely világkupákhoz méltó megvilágításukkal feledhetetlen esti síelést szavatolnak.

 

Zauberberg_Talstation_Ausschnitt_Foto_Franz_Zwickl k

Áremelkedés – nem, köszönjük!

A „Síelés túl drága, nem engedhetjük meg magunknak!” tévhit eloszlatására a 2015/16-as téli szezonban most az Áremelekedés – nem, köszönjük! mottót választották. A jegyáraik így idén sem emelkedtek. A Zau[:ber:]g Semmering ezzel is példát szeretne mutatni. Emellett folytatják különleges akciós napjaikat is, melyeken a liftkártyákat kedvezményes áron kínálják.

Sí kölcsönző és szerviz 

A sí kölcsönző és szerviz új helyre költöztetésével vendégeik régi vágyát teljesítették. Létrehoztak egy újszerű sporteszköz kölcsönzési, szervizelési és eladási formát, majd megteremtették az ehhez szükséges technikai feltételeket és kialakították a megfelelő helyiségeket valamint egy weboldalt.
A  kölcsönzési rendszer teljes egészében átalakult: a vendégek többnyelvű érintőképernyős program vagy internetes jegy segítségével jelentkezhetnek be a kölcsönzőbe, vagy a szervizbe, A kiválasztott sporteszközök a program segítségével a későbbiekben még szabadon megváltoztathatóak, ill. bővíthetőek. A vendégeknek lehetőségük van az eszközök kikölcsönzésére, szervizbe adásra, illetőleg meg is vásárolhatják azokat – és legfőképpen mindent egy helyen, egyszerre intézve.  A legmodernebb kölcsönzéstechnika és a befogadóképességük növelése által a kölcsönzési idő jelentősen felgyorsult. A Sportház felkeresése során vendégeknek lehetőségük van teljes körű multimédiás szolgáltatások igénybevételére is: tájékoztatódhatnak az időjárásról, a pályák állapotáról, a liftről, a síiskolákról, vagy akár a környék gasztronómiai ajánlatairól, rendezvényeiről is.

Élmény szánkópálya éjjel és nappal

Páratlan szánkózási élményt nyújt fiataloknak és időseknek a 3 km hosszú és éjszaka is kivilágított Zau[:ber:]g szánkós élménypálya. A természetes kialakítású szánkópálya közvetlenül a felvonó mellől indul. Alagutakon keresztül, meseszerű építmények mentén varázslatos fényeffektek kíséretében kanyaroghatunk a pályán, felejthetetlen téli élményt szerezve az egész családnak, a tél szerelmeseinek.