Balatoni útikalauz szállásokról, éttermekről és látványosságokról

Minden, ami Balaton névvel kulturális-turisztikai útikalauzként használható alkalmazást készített Balatonfüred. A turisták nagy része utazás közben okostelefonon keresi az éttermeket, szállásokat és egyéb látványosságokat,  a város alkalmazkodott ehhez az igényhez. Az okostelefonokon elérhető modern program hasznos útitárs, amely virtuálisan megeleveníti a várost és a térségben elsőként egy tágabb balatoni kínálatot is nyújt.

Megmutatja Füred értékeit, kínálja a fontos programokat, eseményeket valamint a balatoni térség látnivalóit. Összesen 130 nevezetességet, intézményt, vendéglátóhelyet, turisztikai látványosságot és szolgáltatást mutat be ez a modernkori bedekker. Több száz fénykép, köztük archív felvételek illetve tucatnyi videó illusztrálja a város kínálatát. Műemlékek, strandok, szórakozóhelyek, borászatok és programok egy helyen. Az adatbázis 28 balatoni turisztikai látványosságot is kínál.

vitorlás
A nevezetességeket, vendéglátóhelyeket megnézhetjük térképen, és aktuális pozíciónktól útvonalat is tervezhetünk. Az egyes helyeket elmenthetjük a kedvencek közé, és a legnépszerűbb, mások által kedvencnek jelölt helyeket is láthatjuk. Kereshetünk szállást, válogathatunk a sport és szabadidős tevékenységek között, kiválaszthatjuk kedvenc kávézónkat, éttermünket, vagy egyszerűen csak tájékozódhatunk a város kínálatában. Az adatokban rákereshetünk bármilyen szóra, vagy kategóriák szerint böngészhetünk. Egy kattintással elérhetők a látnivalók weboldalai, adataik (cím, telefonszám, e-mail) elmenthetők a telefonkönyvbe.
A várost bemutató, folyamatosan bővülő alkalmazás valamennyi okostelefonra ingyen letölthető Balatonfüred néven. Balatonfüred QR kódja beolvasásával a készülék azonnal megjeleníti a Balatonfüred alkalmazás elérhetőségét.

(forrás: Turizmus.com)