Mourinho borotvája

Megújultak a Braun Series borotvái: a Braun Series 3, melynek megjelentek Wet & Dry modelljei, a Braun Series 5 és a Braun Series 7 borotvák. Az új portfolió bevezetésével egyidejűleg, a Braun összefogott napjaink ikonikus futball edzőjével, José Mourinhóval. Páratlan sikerei a pályán és a pályán kívül, tekintélye és ellentmondást nem ismerő természete miatt José Mourinho egyértelmű és tökéletes választás a Braun kampányához. Emellett José összetéveszthetetlen karizmája, egyedi stílusa, szenvedélyessége és teljesítménye összhangban áll a Braun márkával, annak értékeivel.

„Már a kezdetekkor megfogadtam, hogy csupán pénzért nem vállalok együttműködést egyetlen márkával sem. Ez az első alkalom, hogy megteszem, mert érzek valamit a termékek iránt. A Braun olyan márka, amit szeretek. Egy presztízsmárka. Úgy érzik, illek a Braun imázsához, és én is úgy hiszem, hogy az együttműködés a Braunnal jót tesz az én megítélésemnek. Ez egy jó együttműködés” – mondta José Mourinho.

 

José Mourinho a Real Madrid futballcsapat jelenlegi edzője a spanyol Primera Divisiónban. Korábban a Chelsea-t irányította az angol Premier League-ben és az Inter Milant az olasz élvonalban. Ekkor történt, hogy az olasz foci történetében először mesterhármast sikerül felállítania a Serie A, az Olasz Kupa és az UEFA Bajnokok Ligája megnyerésével. Számos elismerés mellett Mourinho az IFFHS legjobb futballedzőjének járó díját is többször megnyerte, és ő volt az első, aki megkapta a FIFA Ballon d’Or legjobb edzőnek járó díját 2010-ben.

 

A Braun Series 3 borotva a tökéletes termék azoknak a férfiaknak, akik élvezik, hogy hétvégén nem szükséges megborotválkozniuk, és így különleges kihívást jelent a hétfő reggeli borotválkozás. A Series 3 Wet & Dry borotvák az egyetlen Braun modellek, melyek a zuhany alatt is használhatók habbal és zselével. A Braun Series 7 borotvákat az intelligens Sonic Technológia jellemzi, mely a Braun legtökéletesebb és technológiailag legfejlettebb borotváját nyújtja.

 

Háromszoros nyírórendszer

Ikerszita és integrált, szabályozható trimmelők.

Clean&Renew™ Rendszer

Egyetlen gombnyomás automatikusan tisztítja, feltölti és átkeni a borotvát, hogy az mindennap olyan legyen, mintha új volna.

 Wet&Dry Borotvák

Zuhanyozás közben, habbal és zselével is használható (csak a 340-es és a 380-as modellek).

Fogyasztói ár

A Braun Series 3 ajánlott fogyasztói ára 33.990 Ft.