Kölcsönözz kávégépet!

Imádok kávézni, ezt már elég sokan tudják rólam. Nekem a tökéletes kikapcsolódást az jelenti, ha egy kellemes helyen egy jó kávé mellett ücsöröghetek. Első dolgom, ha végre a nyaraláskor megérkezünk és kicsomagolunk, hogy ellenőrizzem a kávégépet az apartmanban, ha egyáltalán találok. Mostantól nem kell kompromisszumokat kötni, mert a Nespressotól egyedülálló szolgáltatásának köszönhetően bárki bérelhet kávégépet.Nespresso Pixie

Legyen szó akár esküvőről, ballagásról, utazásról, születésnapi vagy kerti party-ról, van pár nélkülözhetetlen dolog, ami biztosítja a jó hangulatot. Ilyen egy tökéletes csésze kávé is. Ha pedig megvan az igazi, miért mondanánk le róla, csak azért, mert kimozdulunk? Miért ne kerülhetne a csomagok közé a kávégép is utazáskor, nyaraláskor, és miért ne vihetnénk magunkkal a hétvégi házba is? A Nespresso új Élmény Program szolgáltatásával ez most nagyon egyszerűvé válik, könnyen kikölcsönözhetjük a nekünk tetsző gépet, az alkalomhoz és a hangulatunkhoz illően.

A széles kávégép kínálatban mindenki megtalálja a stílusához és életmódjához leginkább illő gépet. Az otthonra vásárolt gép nem mindig alkalmas arra, hogy magunkkal vigyük, de van, hogy egyszerűen csak kipróbálnánk valami mást. A szolgáltatás keretében most bármelyik típusú gépet kikölcsönözhetjük: választhatunk az utazáshoz egy kisebb, kompakt gépet, például a U-t, esküvői fogadásra egy elegáns Citizt, míg egy vidám bulihoz a barátokkal egy színes Pixie-t.

A Nespresso Élmény Program kölcsönzési akciója 2013. október 31-ig tart. A kölcsönzési feltételekről a https://secure1.nespresso.com/shops/promo_terms.php oldalon tájékozódhatsz.