Kell a púder, de melyiket válasszam?

Biztosan te is vettél már “malacka” színű púdert, amit semmire nem tudtál használni,  pedig az üzletben még jónak tűnt a kezedre kenve. Először sokan ott hibáznak, hogy a kézfejre teszik a púdert próbaképpen, mert más a kezünk és az arcunk színe, tehát  ezt felejtsd el. De akkor hogyan jussunk hozzá a megfelelő színhez? Egyenlőre csak a további kísérletezés marad nekünk a drogériák teszt polcai előtt. De már van fény a púder alagút végén!

A Sephora és a  Pantone Color IQ összefogásával a nyár derekán egy forradalmian új eszközt mutattak be az USA-ban, amely képes felismerni a vásárló bőrszínét és az eredményből kiindulva tesz javaslatot a megfelelő árnyalat kiválasztására.

A szuper kis eszköz működési elve, hogy letapogatja, majd elemzi az arc felületét három különböző helyen. A rögzített adatokból a Sephora mintegy ezer különböző árnyalat elemzésével javaslatot kínál az általa leginkább megfelelő tónus használatára. A készülék külön előnye, hogy nem veszi figyelembe pl. az öregedési foltokat, az aknes ill. más problémás területeket, amelyek gyakran torzíthatják a tényleges bőr tónusát.

Jelenleg a terméket az amerikai Sephora boltokban kezdik forgalmazni, de reméljük, hogy az újdonság nemsokára elérhető lesz az európai kontinensen élő nők számára is. Mert kell a púder!

Ezeket a púdereket szeretjük: