A szép és egészséges mosolyért dec14

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

A szép és egészséges mosolyért

 

A napi szájápolás alapja a megfelelő eszköz megválasztása a fogak és az íny ápolásához. Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe akár kétszer annyi bakteriális lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefe. Ez a népszerű elektromos fogkefe most két egyedi színben, rózsaszín és fekete változatban is elérhető.

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe lepedékeltávolító hatékonyságát az egyedülálló 3D technológiának köszönheti. A fogkefefej az oszcilláló és pulzáló mozgásával egyenként körbeöleli a fogakat, eljut a nehezen elérhető helyekre is, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat. A fej percenként akár 28800 mozdulatra is képes, csak összehasonlításképpen, egy hagyományos fogkefével ugyanennyi idő alatt mindössze nagyjából 600 mozdulatra vagyunk képesek.

ORALB_21788.psd

A beépített időmérő segíti a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartását. A 30 másodpercenkénti rezgő jelzés megkönnyíti a fogmosási idő egyenlő elosztását a száj minden részére.

A fogkefe akkumulátora tartós, akár 7 napos használatot is lehetővé tesz. Beépített kijelző  mutatja az akkumulátor aktuális töltésszintjét, ennek köszönhetően soha nem lephet meg bennünket egy váratlanul lemerülő fogkefe. Amikor a fogkefét újra kell tölteni, csupán fel kell tennünk a töltőre egy éjszakára.

OralB_Professional Care_700_PinkBox(1)

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe most két limitált színben is kapható: kellemes rózsaszínben és elegáns feketében. Mindkettőhöz praktikus utazótok tartozik.

Élvezze a professzionálisan tisztított fogak érzését minden nap az Oral-B Precision Clean 700-zal.