A Pirelli naptárban a természetes női szépség

Minden évben a Pirelli naptár megjelenése egyfajta trend üzenetet hordoz a világ fotósai számára. A híres fotográfus Annie Leibovitz olyan modelleket választott a korábbi naptárakhoz, mint Giselle Bündchen, vagy Cindy Crawford. A 2016-os naptár más lesz, mint az eddigiek. ” Azon gondolkodtam, hogy olyan nőket kérek fel a jövő évi naptárban való szereplésre, akik már elértek valamit és hatással voltak a világra.”

gallery-1443022629-hbz-pirelli-calendar-007katheleen-kennedy

nyilatkozta Leibovitz. ” A természetességre törekedtem, hogy a fotók megmutathassák ezeknek a nőknek az erejét. De nem akartam bonyolult háttereket, inkább egyszerűségre, letisztultságra törekedtem. Így a stúdiómban, berendezett kellékek nélkül fotóztam. ”

pirelli

A fotókat nézegetve, megint maradandót alkotott az amerikai fotóművész. Amy Schumer is nyilatkozott a szerepléséről. “Nagyon megtisztelő volt a felkérés és a fotókat nézve gyönyörűnek látom magam, pedig nem is készültünk órákig a fotózásra, mint általában.” A színésznőn kívül még több híresség is szerepel a naptárban. Serena Williams is elvállalta, hogy modellt álljon és ő is gyönyörű és természetes a képen.

landscape-1442689550-serena-williams