Tervezd meg a teraszt a telefonoddal!

Kert imádó vagyok, ezt nem is tagadom. Nem a kerti munkákat szeretem, bár már ismerem azt a csodát, hogy a magból gyönyörű virág terem, és a magot én ültettem. Azért a legkellemesebb a kertben a pihenés. És ehhez a kerti bútorok széles választékából válogathatunk. A katalógusokat nézegetve, sokszor nem tudom, hogy a nekem tetsző bútor, hogyan mutatna a mi teraszunkon. Mintha az IKEA-nál hallották volna ezt a sóhajt, már van is olyan App (okostelefon alkalmazás), amivel ezt is megoldhatjuk.

IKEA_kertberendező_honlap

A honlap kezdőoldalán a látogatók 4 egyszerű lépésben ismerkedhetnek meg az okostelefonra kifejlesztett alkalmazás használatával. Az alkalmazás segítségével kipróbálhatják, hogyan nézne ki a kertjük az IKEA kültéri bútoraival berendezve. Annyit kell csak tenniük, hogy készítenek egy fotót a kertjükről vagy erkélyükről, és beillesztik a képbe az  egyes kültéri bútorait.
kerti bútor mindennapi no

Kiválaszthatják egy adott sorozat termékeit, áthelyezhetik és elforgathatják az egyes darabokat, pont úgy, mint ahogy otthon is tennék. Az újonnan megtervezett kertek vagy erkélyek fényképeit megoszthatják a Facebookon, vagy e-mailben is elküldhetik. Az e-mailben a kiválasztott kültéri bútorok ára is szerepel. Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerű okostelefonokra az App Store-ból illetve a Google Play-ből.