Mindennapi App 03: iMusic párna

Ha relaxálni szeretnél, valószínűleg az egyik legjobb megoldás a zenehallgatás egy nyugodt, kényelmes helyen. Ehhez remek választás lehet az egyik friss iHOME eszköz, ami egy nagyon kényelmes párna, beépített hangszórókkal. A párnád tudásának köszönhetően, a vásárlást követően csúcsminőségben és a legnagyobb kényelemben tévézhetsz vagy hallgathatsz zenét, akár vezeték nélkül is, miközben senkit sem zavarsz.

A 74 x 48 cm párna rendkívül praktikus. A benne elrejtett 2db hangszórónak köszönhetően, pedig nagyon szépen szól. Gyakorlatilag bármely zenei forrásról működtethető, amely rendelkezik ( 3,5mm jack), vagy bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel.

Állítsd össze a saját relax zenei listádat, és pihenj a surround hangzás segítségével. Hihetetlen, de igaz, hogy ezt a terméket fülzúgásban szenvedőknek is kifejezetten ajánlják, mivel a halk háttérzene lehetővé teszi a fülzúgás megszűnését, semlegesítését, így biztosítva az ilyen betegségben szenvedők számára is a pihenést. Kellemes útitársunk lehet a hosszabb vonat, repülő, és autó utak alkalmával is, ahol a többiek zavarása nélkül tudsz zenét hallgatni.