Mindennapi App 01: Hideg, langyos , melegszik…

Mindennapi App rovatunkban különböző alkalmazásokat mutatunk be nektek, amelyek megkönnyíthetik a hétköznapjaink. Sokoldalúbbá és színesebbé tehetik a már egyébként is nagyon okos iPhone tulajdonos olvasóink készülékeit. Elsőként egy Kat Dennings színésznő (lsd fotón)

testvérének ötlete alapján fejlesztett app kerül terítékre. Előfordult már hogy induláskor nem találtad a kulcsodat, és vadul keresni kezdted? Ha igen, akkor az alábbi alkalmazás hasznos lehet számodra. A Kickstarter nevű fejlesztés célja, hogy eltűnhessenek életünkből a kulcskereséssel eltöltött, kidobott percek.

A kulcskereső App hasonló elven működik, mint hőskori elődei, csak éppen nem kell fütyörésznünk vagy tapsikolnunk ahhoz, hogy kulcscsomónkat válaszra bírjuk. Elegendő ha az alkalmazáshoz való kicsi és könnyű eszközt a kulcskarikánkra fűzzük, amely bluetooth kapcsolattal csatlakozik iPhone vagy iPad eszközünkhöz. Ennek a kis kiegészítőnek az energia ellátása beépített elemről történik, ezért készüljünk fel, hogy esetenként (kb. 6 havonta) ezt cserélni szükséges. Ha meg akarjuk spórolni a kulcskereséssel töltött időt, csak indítsuk el a telepített Hone nevet viselő alkalmazást, és amennyiben a keresett kulcs 50 méteren belül található, akkor hang és fényjelzéssel fogja velünk tudatni pontos helyét.

Sőt a keresés közben még azt is képes jelezni, hogy távolodunk, vagy közeledünk keresett kulcscsomónkhoz.