A tökéletes társ napelemes és környezetbarát

Mindannyian kedveljük a szép és hasznos kiegészítőket, de különösen mély érzelmek fűznek engem speciel az iPad- és az iPhone kütyükhöz. Talán azért mert könnyű használni a jópofa alkalmazásokat. Évek óta ábrándoztam arról, hogy szeretném látni, mennyit futottam, és azt milyen sebességgel és hány kalóriát égettem ezen mozgás közben. És van ilyen alkalmazásom már és imádom! Erről részletesen beszámolok a későbbiekben. De az idegesít, hogy lemerül a telefonom a nagy igénybevételnek (fotózás, képeslapküldés, netezés, FB sattara) köszönhetően. De már erre is van megoldás.

 A Logitech cég által piacra dobott billentyűzetének segítségével gyorsabbá és kényelmesebbé tehetjük a gépelési feladatainkat eszközeinken. A Wireless Solar Keyboard K760 a napelemes energiaellátáson kívül Bluetooth adatátvitelt és gyors eszközkiválasztást kínál.  Lehetővé teszi több készülék egyidejű csatlakoztatását, melyek között egy gombnyomással válthatunk. A billentyűzeten beépített napelemek biztosítják az akkumulátor környezetbarát töltését. Könnyen átkapcsolható Bluetooth csatlakozásának köszönhetően, a billentyűzetet akár három különböző készülékkel is párosíthatjuk, hogy aztán újracsatlakoztatás nélkül, pillanatok alatt válthassunk közöttük. Ez azt jelenti, hogy egy Mac-en gépelve egyetlen gombnyomással átkapcsolhatunk iPadre vagy iPhone-ra, és vissza.

A billentyűzet vékony, minimalista formatervével és Mac-specifikus gombjaival – pl. Command, Brightness és Eject – hasznos kiegészítője lehet kedvenc Apple eszközünknek. A Logitech egyedi  gombkialakítása kényelmes és halk gépelést tesz lehetővé, így nyilván gyorsabban és pontosabban vihetünk be szöveget, mint a virtuális billentyűzeteken.

További pozitívum a kiegészítő környezetbarát PVC-mentes kialakítása, újrahasznosítható csomagolása és napelemes töltője amelyek mind a káros környezeti hatások csökkentését szolgálják. A korábbi napelemes Logitech billentyűzetekhez hasonlóan, a K760 is bármilyen természetes vagy mesterséges fénnyel feltölthető és a gyenge megvilágítást is tudja hasznosítani. A teljesen feltöltött billentyűzet vaksötétben is működőképes marad akár három hónapig (napi nyolc óra használatot feltételezve).

A Logitech Wireless Solar Keyboard K760 25.990 Ft-ért vásárolható meg a márka hazai forgalmazójának hivatalos közlése szerint.