Robotporszívóval álom a takarítás

Ti szerettek takarítani? Tudom, nem a legjobb kérdés? Hiszen ki szeret, de sajnos muszáj. A porszívózást még nem is utálom annyira, mert látványos az eredmény és nem olyan fárasztó a munka. De mindez még kellemesebb és szórakoztatóbb az LG új Hom-Bot Square porszívójával. A robotizált takarítási technológia legújabb generációját képviselő HOM-BOT SQUARE porszívó, amelyet az LG mérnökei a korábbi, jellemzően kör alakú robotporszívóktól eltérően szögletesre terveztek.

A négyszögletes kialakításnak, a csúcstechnológiás érzékelőknek és az előző modellénél 1,5 cm-rel hosszabb keféknek hála hatékonyabban eléri azokat a területeket, amelyeket más porszívók nem képesek. A sarokérzékelők pontos információkkal szolgálnak a porszívónak arról, ha eléri a szoba sarkát, ha fordulnia kell, vagy ha meg kell állnia. A Sensitive Dual Eye 2.0™ kamera érzékelői a padló pásztázása során másodpercenként több képet készítenek, majd az összegyűjtött adatok elemzésével pontos képet alkotnak a környezetükről, még sötétben is.

A beépített ultrahangos és infravörös érzékelők segítségével a HOM-BOT SQUARE felderíti, és könnyedén kikerüli az útjában álló akadályokat. Az LG robotporszívó Turbo üzemmódjában az adott padlónak megfelelően manuálisan állíthatjuk be a megfelelő funkciókat. Smart Turbo üzemmódban pedig a porszívó érzékeli a padló típusát és attól függően automatikusan módosítja a beállításait.