Csendesen, energikusan, gazdaságosan

A takarítás nem a kedvenc időtöltésem, de ezzel nem kerülök be a Guiness rekordok könyvébe. Azt is elfogadtam, hogy a háztartásunk feladatai genetikailag engem illetnek. Örömmel tapasztaltam mostanság, hogy családunk férfi tagjai szívesen besegítenek olyan feladatok elvégzésénél, melyek technikai segédeszközökkel számukra élvezhetőbbek és talán könnyebben elvégezhetők. Ilyen a porszívózás is. Ha jó a porszívód, akkor kiadhatod ezt a munkát a párodnak. És mindenki jól jár.

A német szakemberek nem először hajtottak végre technikai bravúrt, mégis figyelemre méltó hogy 3 évnyi munka (közben 5 szabadalom bevezetése) mellett, sikerült megfelelniük a termékkel kapcsolatos legfontosabb fogyasztói elvárásoknak.

A Rowenta Silence Force 2200w-os teljesítményével 69dB-es zajszintjével 4,5 l-es porzsákkapacitásával, több mint 10 méteres hálózati kábelével, mintegy 30%-al szerényebb energia igényével és nem utolsó sorban újrahasznosítható anyagainak, valamint praktikus méreteinek köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb háztartási gépünk lehet.