Tökéletes manikűr otthon

Sokszor már azért nincs kedvem a körmeim kilakkozásához, mert bár szépséges színekben pompáznak, de amint a mosogató vízbe nyúlok, máris lekopik a lakk és nem győzőm javítani. Persze mehetnék manikűröshöz és akkor hetekig beton szilárdságú színes körmeim lennének. Már ezt is kipróbáltam, de a megvastagodott körmök látványa a több réteg géllaktól, az én vékony ujjaim végén, nem annyira esztétikus látvány.

De ennek most vége, hiszen a Sally Hansen körömlakk újdonsága megoldja ezeket a problémákat!

mindennapi no

 

Az első szalon-minőségű manikűr, ami a tiszta körömszínt egyesíti a kiváló minőségű géllel.

SHCN1553_MG_330RDGY_BTL_ANGLA Miracle Gel forradalmian új Tube technológiát alkalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a folyamatos védelmet nyújtó hatóanyagok beépüljenek a gél-lakk rétegbe, tartóssá téve azt, s ezzel biztosítva a hosszan tartó, ragyogó színt. Az új színes, zselés lakkok és zselés fedőlakk oligomert, míg a zselés fedőlakk további fotoiniciátort tartalmaznak, ezek  együtt különleges bevonatot képeznek, így biztosítva a száradást LED/UV fény nélkül is. A réteg keménységének köszönhetően a manikűr rendkívül időt álló lesz. A LED/UV lámpák használata nem szükséges, elég a természetes fény. Amikor pedig váltani szeretnél, a Miracle Gel könnyen eltávolítható hagyományos körömlakk-lemosóval – nincs szükség áztatásra, dörzsölésre, reszelésre.

 

23 vadiúj, és trendi árnyalat érhető el, a Miracle Gel a színek teljesen új oldalát mutatja be. A mai körmök nem követik a szabályokat, hanem maguk diktálják a trendet! Legyen nappal, vagy éjszaka, nyár, vagy tél a legszexibb körmök játékos, örömteli magabiztossággal testesítik meg az időtlen szépséget. . Gyerünk, ragadd meg a Miracle Gel színpalettája által nyújtott élvezetet, amely minden bőrtípust friss színekkel egészít ki!

 

sally h

Flawlessly Nude: Öt tiszta és természetes bőrhatású szín, melyek frissen polírozott, minimális kinézetet kölcsönöznek körmeidnek.

Love Pink: pinkek, melyek alapvetően sikkes és magabiztos körmöket varázsolnak.

Street Pastels: A tompa találkozik az élessel  ebben az édes, nőies kollekcióban, finom pasztell színekben.

Runway Shock: ütős, botrányosan játékos színek, melyek felcsavarják a csillogást és glamúrt.

Daily Delights: igazi yummi csajos színek, melyek lágy és krémes hatást kölcsönöznek.

Mad Mod: retro-inspirált árnyalat, melyek ultra-magabiztosan szemléltetik a ’70-es évek divatját.

Fired Up Metallics:  ultratelített, színes árnyalatok,  intenzíven tükröző kollekció, hevesen fényes csillogással.

Óvatosan rázd fel, és kend fel két rétegben a Miracle Gel színes  zselés lakkját! Aktiváld a Miracle Gel zselés fedőlakkal. Alaplakkra nem lesz szükséged.

Javasolt fogyasztói ár:                2399.-Ft