Nem ragadsz, tapadsz többé!

Néha úgy érzem, már fürdeni sincs időm, pedig arra muszáj időt szakítani ugyebár. De hogy utána még kényeztessem magam a finom testápolóimmal és várjam, hogy végre magamra kaphassam a pihe-puha pizsamám, na erre már se türelmem, se energiám. Reggel megint rohanás… Egy gyors zuhany még belefér, de a testápolóról inkább lemondok, pedig tudom, hogy a bőröm egész nap feszülni fog a szárazságtól. Ugye ismerős helyzet?

NIVEA_Zuhanyzás_Közbeni_Testápoló_step1

Kiderült nem vagyok egyedül. Egy kutatás eredményeként jól látszik, hogy ötből ketten (43%) csak alkalomszerűen, vagy egyáltalán nem használnak testápolót, mert nincsen idejük megvárni a krém beszívódását, vagy egyszerűen nem szeretik a krémezés utáni ragacsos érzetet. A NIVEA új, Zuhanyzás Közbeni Testápolói megoldást kínálnak erre a problémára! Ez egy olyan gyors, és egyszerű lehetőség, mely könnyedén kapcsolható az egyébként már kialakult zuhanyzási rutinhoz és nem kell várni arra, hogy a krém beszívódjon. A NIVEA Zuhanyzás közbeni testápolóinak használatával újra élményszerűvé válik a bőrápolás, és kompromisszumok nélkül élvezheted az ápolt, hidratált bőr érzetét.

A termék használata nem bonyolult, négy egyszerű lépésből áll csupán:

  1. Használd normál fürdőtermékedet zuhanyzáshoz, majd öblítsd le.    NIVEA_Zuhanyzás_Közbeni_Testápoló_step2
  2. A közvetlen vízsugárból kiállva kend be nedves bőröd a Zuhanyzás Közbeni Testápolóval.
  3. Öblítsd le magadról a Zuhanyzás Közbeni Testápolót.
  4. Törölközz meg és öltözz fel.

A formula egy teljesen új, és kényelmes hidratáló testápolási formát tesz lehetővé. A bőrre való felvitelt követően a selymes hidratálót a víz aktiválja, és azonnal beszívódik a nedves bőrbe, tápláló és ápoló filmréteget képezve, ragadós érzet nélkül.

A NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápolók legfontosabb hidratáló komponense a glicerin, ami egy jól ismert bőrápoló hatású emulzió, mely megvédi a bőrt a kiszáradástól. A formulát kimondottan úgy alakították ki, hogy a szokásos tusfürdős, vagy szappanos zuhanyzás/fürdés után még nedves bőrön használva, majd arról azt leöblítve a bőrt hidratálttá és bársonyosan puhává varázsolja, még a törölközést követően is.

A normál bőr ápolására kifejlesztett NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló gazdag tengeri ásványokban, míg a száraz bőr gondozására ajánlott NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej mandulaolajat tartalmaz.

 

         zuhanyzás közbeni testápoló száraz 250ml 1399FtNIVEA IN-SHOWER Body Lotion     zuhanyzás közbeni testápoló normál 250ml 1399Ft

Bársonyos hidratáló tengeri ásványokkal normál bőrre. Közvetlenül zuhanyzás után kend a bőrödre. Az ápoló anyagok azonnal beszívódnak a nedves bőrbe. Zuhanyozz le, szárítkozz meg, és élvezd a bársonyosan puha bőrt.

250 ml ára 1399Ft

400 ml ára 1899Ft