Karcsúsodni szuperkrémmel is lehet? Itt egy újdonság!

A karcsúsodás folyamata a zsírsejtekben lévő zsír lebontásának és elraktározásának egyensúlyán alapszik.  Számos tényező gátolhatja ezt az egyensúlyi állapotot, például a fizikai aktivitás hiánya vagy a rendszertelen étkezés.  Ennek mi a következménye?  Az egyensúlyi helyzet felborul, a zsírsejtek lerakódnak.

New_Yorker_IMAGE_MATERIAL_SPRING_2014_spring2014_cen_04

Az Yves Rocher kutatói a mangosztán belsejében talált ϒ-Mangosztin molekulában lelték meg a megoldást, aminek segítségével újra beindulnak a zsírbontási folyamatok.

A mangosztán kivonata a globális hatékonyság érdekében a karcsúság összes kulcstényezőjére hat:

29%-kal kevesebb lerakódott zsírréteg(1)

19% -kal serkenti a mikrokeringést(1)

172% -kal több hialuron sav(1)

 

A mangosztán egy trópusi gyümölcs, mely bíbor színű és akkora, akár egy kisebb méretű narancs. Fehér húsa nagyon ízletes és illatos. De a valódi titkot a mangosztán héja rejti: a xantonok a polifenolok csoportjába tartoznak és anti-oxidáló hatásukról ismertek. Zömmel α – és ϒ–mangosztin molekulák alkotják. Természetesen fluoreszkáló molekulái átlátszanak a héjon keresztül.

Az Yves Rocher kutatói ezen molekulák felhasználásával állítottak össze egy különleges aktív összetevőt, mely kivételes hatékonyságot képes kifejteni a karcsúsítás területén.

Egy partnerkapcsolat segítségével az Yves Rocher létrehozott egy speciális hálózatot, melyen keresztül az Dél-indiai piacokon is árusítja a mangosztán héját. A begyűjtési terület Tamil Nadu környékén, kb. 200 km-re Madurai várostól található A gyümölcsökből kikaparják húsát, majd a hús nélküli héjat a napon szárítják kb. 4-5 napig. Ezután következik a válogatás, mely során kiszűrik azokat, melyek nem felelnek meg az Yves Rocher által meghatározott minőségi követelményeknek. Végül pedig az Yves Rocher Laboratóriumban kiszűrik a héjból a rendkívül gazdag molekulákat, a mangosztinokat.

 

1. ELŐKÉSZÍTÉS

CLÉ VÉGÉTALE MINCEUR KARCSÚSÍTÓ BŐRRADÍRyves rocher2

Bambusz szemcséinek köszönhetően a bőrradír:

• Javítja a mikrokeringést,

• Megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, hogy a karcsúsító szérum könnyebben kifejthesse hatását.

Zuhanyozás közben dörzsölje át vele testét, majd öblítse le alaposan a terméket. Használja hetente kétszer. Ne használja arcbőrén, vagy sérült bőrfelületen!

Tubus 150 ml – 2800 Ft*

 

2. KARCSÚSÍTÁS

CLÉ VÉGÉTALE MINCEUR KARCSÚSÍTÓ SZÉRUMyves rocher

Egy szérum, mely ϒ-mangosztin tartalmának köszönhetően kivételes hatékonysággal lép fel a globális karcsúsítás érdekében:

Használatával:

– A narancsbőr kevésbé láthatóvá válik

– A bőr láthatóan feszesebbé válik

–          A sziluett karcsúbbá válik.

Pumpás flakon 150ml – 7200 Ft*

 

Fotó: Newyorker