Húsvét illatosan, de a habok között

Húsvétkor ünnepi díszbe öltözik az otthonunk. A tavasz vidám színei boldogsággal töltenek el. Előkerülnek a gyerekek kedvencei a nyuszis, csibés,  bárányos díszek is. Nemcsak az otthonunkat szépítjük ilyenkor, testünknek is jár egy kis kényeztetés.

shutterstock_87736435

Ha szereted az ünnepeket igazán megélni, akkor szívből ajánljuk a LUSH húsvéti kollekcióját, ami szinte az összes érzékszerved kényezteti. Na jó, a szappant nem esszük meg, de annyira guszta kis csodákat találtak ki idén, hogy még azon sem csodálkoznánk, ha valaki az arany tojás habfürdőt meg is kóstolná…

 

Bouncy Bunny tusfürdő zselé 

1590.-Ft/90g
Nyuszi ül a fürdőben – és várja, hogy vidám brazil narancsolajjal és bőrpuhító karragén moszattal kényeztethessen easter_product_shower_jelly_bouncy_bunnytéged.
A brazil narancsolaj fényesíti, tonizálja a bőröd; illata pedig annyira naposan, vidáman beragyogja a fürdőszobát körülötted, hogy mindjárt könnyedén indul a napod.
A benne lévő moszatkivonat lágyan puhítja a bőrt.
Ha igazán frissítő zuhanyra vágysz, használat előtt hűtsd le vagy akár a fagyasztóba is teheted, onnan vidd magaddal a víz alá.
A  tégelyből kiveheted az egész vagy egy kis darabot, habosítsd fel a testeden és élvezd a kellemesen hűs érzést és a krémes habot.

Bouncy Bunny ajándékcsomag   

6.790.-Ft

 

bouncy_bunny_PR
Ugrálhatsz örömödben: ez a négy szívvidító termék csak arra vár, hogy életre keljen abban a pillanatban, amikor készítesz magadnak egy finom, forró fürdőt.
Válaszd a friss, gyümölcsös Brightside habfürdőt vagy kuckózz be a szicíliai citromtól és répától édes illatú vízbe a Spring Bunny fürdőgolyóval.
Ha úgy gondolod, elég erős vagy hozzá, tedd be a mélyhűtőbe a Bouncy Bunny tusfürdőzselét, hogy jeges álomba merüljön – annál nagyobb energiával frissíti majd fel a bőröd fürdéskor a citrusolajokkal.
Végül pedig élvezd a fürdést a Somewhere Over The Rainbow szappanban levő különlegesen finom neroli és mandarinolajokkal.
Tartalma:
Spring Bunny fürdőbomba,
Somewhere Over The Rainbow szappan 120g,
Bouncy Bunny tusfürdőzselé 90g,
Mini Brightside habfürdő 100g

Fluffy Egg fürdőbomba 

1.290.-Ft/125g
Illata ugyanolyan, mint a Mmmelting Marshmallow Moment luxusfürdőé és a The Godmother szappané – kinek  kellenek ezután a csokitojások?
A vattacukor illata még a legnagyobb édességrajongókat is teljes megelégedéssel tölti el.

Good Egg ajándékcsomag  

10.490.-Ft
Nyuszi ül a fűben,
Szépen szundikálva,
Sok húsvéti fürdő:
Ez ma minden álma!
Ez az ajándék tele van izgalmas fürdőbombákkal és habfürdőkkel, melyek majd szétrobbannak a citrusoktól, ráadásul csillámlanak és színekkel szórakoztatnak, hogy tavasszal tényleg fürödhess az életörömben.

gift_2015_MOCK_good_egg
Tartalma:
Humpty Dumpty fürdőbomba,
Fluffy Egg fürdőbomba,
Golden Egg olvadó fürdőbomba,
Dragon’s Egg fürdőbomba,
Mini Brightside habfürdő 100g,
Mini The Comforter habfürdő 100g

Golden Egg olvadó fürdőbomba  

1.590.-Ft/100g
Aranyszínben csillogó luxusfürdő ÉS fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet Golden_Eggmondani?
Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.
A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Közvetlenül a Békeközösségtől vásároljuk a kakaóbabot, melyből azután Európában készítenek vajat. Fair trade, minősített bio termék.

Humpty Dumpty fürdőbomba  

2.890.-Ft/200g
Ha feldobják, sárga csokornyakkendője van, ha leesik, csobban. Mi az? humpty_dumpty
Mi is, illetve ki is lehetne más, mint Humpty Dumpty, az angol gyermekdal tojásemberkéje, aki fürdőbombaként éppen világturnén vesz részt!
Amint ez a vigyori tojásfej beugrik melléd a kádba, lelkesen pezsegni kezd, így rögtön megtudod, milyen édes egyéniség.
A lágy karamellaillat, valamint a bergamott és a brazil narancsolaj árnyalatai mindent elárulnak.
Amikor a külső héj feloldódik, neked is mosolyt csal majd az arcodra a meglepetés: a tojás belsejében egy tökéletesen formált kis tükörtojás rejtőzik.
Természetesen ez is fürdőgolyóból van, nem tojásból, így a Humpty Dumpty vegán mivoltán egy szemernyi csorba sem esik.

Somewhere Over the Rainbow szappan  

1.790.-Ft/100g
Ha egy szelet szivárvánnyal fürdesz, a gondjaid pillanatok alatt semmivé olvadnak.  Somewhere_Over_The_Rainbow_Full
Ez a szappan rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz, hogy könnyedén végigtáncolhass az életen.

 

ultraviolet_bubble

Ultraviolet habfürdő 

1990.-Ft/200g
Merülj bele a mélybíbor vízbe, melynek színén ibolyalevéltől és jázminkivonattól illatos habok lebegnek. A habfelhők mögül rád ragyog majd a jókedv napsütése. Ez az UV jót tesz a bőrödnek!