A pillangó szépsége

Ki ne vágyna feszes, üde arcbőrre, akkor is, ha már nem a húszas éveit tapossa? A kozmetika és a kozmetikai orvoslás számtalan alternatívát kínál, de a kezelések sokszor nem a várt eredményt hozzák. Tavasszal nem csak a ruhatárunk, de a bőrünk is megújulásra szomjazik. Ahogy egy pillangó kibújik a gubójából, és gyönyörű, színes, élettel teli szépséggé változik, úgy a bőr is le tudja dobni a téli szürkeséget, és ragyogóvá, üdévé válni.

A pillangó folyadékot pumpál a szárnyaiban lévő hajszálerekbe, amitől kinyílik a szárnya és átalakul. A bőr is ugyanígy működik: ha megkapja a megfelelő tápanyagokat, élettel telik meg. Szerencsére ma, a 21. században a hibátlan, sima bőr könnyen elérhető, hiszen számtalan hatékony kezelés közül választhatunk, és a sebészkésnél már jóval kíméletesebb megoldások is elérhetők. Az olasz szépségápolás fellegvárában, Milánóban alapított GUNA a hagyományos orvoslást a természet erejével ötvözi, és közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik nem csak a kozmetika, de a gyógyszerek, orvostechnikai eszközök kutatása és gyártása terén is.

A GUNA Biolifting új megoldást jelent az esztétikai kezelések területén, mert egyedülálló, dinamizált hatóanyagokkal küzd az idő jelei ellen. Más eljárásokkal szemben nem feltöltő anyagokkal dolgozik, ezáltal nem marad a szervezetben semmilyen mesterséges anyag, és nem kell tartani a mesterkélt végeredménytől, attól, hogy a tükörbe nézve egy idegen néz vissza ránk.

A hatóanyagok a kollagéntermelést fokozzák

A hatóanyagok a kollagéntermelést fokozzák

A hatóanyagok a bőr saját kollagén termelését serkenti – javítva a kötőszövet anyagcseréjét – ezáltal a bőr tónusa a szervezet saját energiáit felhasználva, folyamatosan javul. A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdébbé válik, a ráncok kisimulnak. A hatása, miután nincsenek felszívódó, kitöltő anyagok, hosszan tartó. A bőr már az első kezelés után láthatóan üdébb, de a tartós eredmény eléréséhez egyéntől függően 5-10 kezelés javasolt.

A kezelés során a hatóanyagokat egy bőrgyógyászati, mezoterápiás mikrotűvel (4 vagy 13 mm) viszik be, teljesen fájdalommentesen. Azoknak sem kell lemondaniuk a kezelésről, akik nagyon tartanak a tűtől, hiszen a kezelés dermarollerrel, a GUNA saját szabadalmaztatású, tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel, vagy bármilyen kozmetikai géppel is hatékonyan végezhető. Az arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentésére, a toka megemelésére, mellfeszesítésre, cellulit és zsírfelesleg csökkentésére, valamint seprűvéna kezelésére is kiválóan alkalmas. Nem csak önmagában, de más esztétikai kezelések hatásának fokozására is alkalmazható.

A kezelést képzett és tapasztalt kozmetikusok és bőrgyógyászok végzik, nagy szakértelemmel. Az eljárásnak semmilyen ismert mellékhatása nincs, így bárkinél alkalmazható, legyen a kezelt személy akár cukorbeteg, állapotos vagy allergiás. Mivel egy-egy kezelés időtartama rövid, akár ebédszünetben is beugorhatunk a hozzánk legközelebb található szalonba.