Szépség és művészet találkozása

Amikor megérkezett a La Prairie csomagom Bécsből, a szívem hangosabban és intenzívebben vert. Alig vártam, hogy kibonthassam. És igen, ott volt! A legújabb újdonság, amiről már a Vogue oldalain olvashattam. A krém, amit úgy harangoztak be a szerkesztők, maga művészet!

12_LaPrairie_Skin Caviar Absolute Filler_Mood_┬® Philippe Lacombe

A modellezés és a művészet alapelveit az egyensúly, az összhang és az egység ötlete adja. A művészek tartalommal szokták megtölteni ezeket az elemeket, és a harmónia szépségét installálják bele. Ahogy a művészetben az esztétikus harmóniához elengedhetetlen a tartalom, ugyanígy nélkülözhetetlen a fiatalos és harmonikus arckontúrhoz a bőr tömörsége.
A La Prairie új Skin Caviar Absolute Filler termékét arra tervezték, hogy a bőr volumen vesztését vegye célba és visszapótolja azokat az alkotóelemeket, amelyek az arc fiatalos kinézetét biztosítják. Feltölt és tömörséget ad, miközben segít újraformázni az arcot és helyreállítani annak feszes kontúrjait, így a bőr fiatalos harmóniával telik meg.
A BŐR VISSZANYERI TÖMÖRSÉGÉT. KONTÚROSABBÁ VÁLIK. A HARMÓNIA HELYREÁLL.
A Skin Caviar kollekciót a kezdetek óta azért fejlesztették, hogy kivételes, soha nem látott hatékonyságú feszesítő és megemelő hatást biztosítson az arcbőr számára. A kollekció bevezetésével a La Prairie lehetővé tette, hogy a kaviár kivonatokat a legváltozatosabb formában használni lehessen. A folyamatos kutatás és az új technológiai fejlesztések eredményeképpen a La Prairie aztán megalkotta a kaviár vizet, melynek kinyeréséhez egy újonnan tökéletesített gőzdesztillációs eljárást alkalmazott annak érdekében, hogy a kaviár legnemesebb és legillékonyabb összetevőihez jusson hozzá.

dav
A La Prairie legújabb kaviár technológiáját elsőként a Skin Caviar Absolute Fillerben alkalmazta. Ezzel a fejlett technológiai eljárással a kaviár leghatékonyabb összetevőit sikerült elkülöníteni. Magas nyomással és centrifugálással a kaviár lipidjeit és proteinjeit szétválasztották, hogy azok jótékony hatásaihoz eredményesebben jussanak hozzá, ezután pedig újra egyesítették azokat. Ez az innovatív kifinomult eljárás a kaviár egy új formáját, egy újabb kaviár jelenséget eredményezett: a Kaviár Abszolútumot.
A KAVIÁR TÖKÉLETESÍTÉSE

Kizárólag a La Prairie Kaviár Abszolútuma tartalmazza magas koncentrációban a kaviár olajat és a kaviár proteineket; a kaviár két, leghatékonyabb összetevőjét, melyek fokozzák a bőr tömörségét és feszességét, ugyanakkor tápanyagokkal s nedvességgel is ellátják azt, emellett pedig több szinten stimulálják a kollagéntermelést. A barna algával és pünkösdirózsa-gyökér kivonattal kiegészített formula kisimít és rugalmasít. A La Prairie újra struktúráló szövetvezérlő mátrixa segít megerősíteni a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózatot és hozzájárul ahhoz, hogy a bőr teltebb és hidratáltabb legyen. A Skin Caviar Absolute Filler rendkívüli feltöltő hatást biztosít.
A La Prairie legkorszerűbb biotechnológiai kutatásának felhasználásával létrehozott exkluzív sejt komplex, mely új életet és energiát ad minden egyes sejtnek, szintén aktív öszetevője a Skin Caviar Absolute Fillernek, amely helyreállítja a fiatalos bőr harmóniáját az arcon, a nyakon és a dekoltázson.
A könnyen felszívódó, pazar hidratáló krém egyedülálló, ruganyos textúrával rendelkezik, és a fiatalos kinézethez nélkülözhetetlen kaviár tápanyagokkal látja el a bőrt. A művészi kivitelezésű tégely elegáns íveivel és beépített tükrével egy precízen megalkotott dizájn tárgy kiegyensúlyozott méretarányaira emlékeztet. Belül egy innovatív, légmentes pumpa pontosan a tökéletes mennyiségű arckrémet adagolja a fényes, elfordítható nyomógomb egyszeri lenyomásakor.
ABSZOLÚT DIZÁJN

11_LaPrairie_Skin Caviar Absolute Filler_Mood_┬® Philippe Lacombe
Minthogy a La Prairie kötelezettségének tekinti a különféle igényeket és elvárásokat figyelembe vevő, a vásárlói által áhított bőrápolási megoldások felkínálását, a Skin Caviar Absolute Filler tökéletes kiegészítője lesz a Skin Caviar Kollekciónak. Visszadja az arcbőr tömörségét és volumenét, míg a két, egyedülálló textúrával rendelkező Skin Caviar Luxe Cream és Luxe Cream Sheer páratlan feszesítő és megemelő hatást biztosít. A Skin Caviar Kollekció a luxus választásának netovábbja.