Új tavaszi smink trend a So Couture! Megérkezett! És egy kis játék is…

Ha azt hitted, hogy ezen a tavaszon nem tudsz semmi újat kitalálni a sminkelés terén, akkor tévedsz. Vagyis nem kell kitalálnod semmi különlegeset, mert Larion Oscar sminkmester ötletei kifogyhatatlanok, ismerd meg a Oscar legújabb szépség tippjét! Itt van a So Couture trend- mely a divatvilág kézműves remekeinek kifinomult eleganciája L’Oréal Paris módra. Lenyűgözően elegáns, a francia haute couture inspirálta  legújabb sminktrend titka a részletekben mutatkozik meg.

LorealTrueMatchFoundation-643x1024-horztrt

Két innovatív termék határozza meg az új trendet:  a Super Liner So Couture–  egy tűpontos, precíz, vízálló tus, intenzív selymes, fekete formula, amivel káprázatos tusvonalat tud mindenki húzni.  A gyönyörűen ívelt, és tökéletesen szétválasztott szempillákról a vadonatúj Volume Million Lashes So Couture szempillaspirál speciális keféje gondoskodik . Az új, intenzív szín pigmentekben gazdag, selymes formula garantálja a csomómentes felvitelt. Éld át az egyediség varázsát L’Oréal Paris módra. Készítsd el Laetitia Casta lenyűgöző sminkjét.

sminktrendspring

 

A kifinomult megjelenéshez uniformizáld bőröd színét, szerkezetét a True Match bőregységesítő folyékony alapozóval, majd finoman púderezd le a T-zónát. Az orcákat élénkítsd a Le Blush Candy Cane Pink árnyalatú arcpirosítóval. A mozgó szemhéjadra satírozd a Color Infaillible Hourglass Beige tartós szemhéjpúder selymes, bézs árnyalatát.  A precíz Super Liner So Couture, szemkiemelő tussal húzd meg a kifelé vastagodó, ívelt tusvonalat.

sminktrend2

Ha megigézett Laetitia Casta egyedi tusvonala, azt az alsó szemhéj közepétől kifelé húzd meg és a szem külső szélénél húzz fölé párhuzamosan egy rövidebbet. A Volume Million Lashes So Couture szempillaspirállal koronázd meg a szemfestést. A szempillákat tökéletesen szétválasztja, miközben ível is. Laetitia érzékien szenvedélyes ajkának színéért először vidd fel a Color Riche 377-es Perfect Red árnyalatú ajakrúzst, majd tedd rá a Shine Caresse Gloss 402-es Milady árnyalatát. Így nem csak hidratált, hanem tartós is lesz a végeredmény.

 

Nyerd meg a Volume Million Lashes So Couture szempillaspirált!

Nézd meg a facebook oldalunkon a játék részleteit! És játssz! :)

pack_mascara_so_couture_hatterrel_preview