Tahiti gyöngyökkel a szépségért

 

skin

 

Egységes, üde, friss bőr: minden nő erre vágyik! A legjobb, ha kéznél vannak olyan nélkülözhetetlen szépítőszerek, amelyek észrevétlenül varázsolják ragyogóbbá megjelenésüket. Az ARTISTRY Exact Fit porpúder és BB krém valóra váltja a hölgyek álmát! A sminkelés alapköve egy jó bázis, amely nemcsak hidratál, hanem felkészíti a bőrünket az alapozó felvitelére és tartósabbá is teszi a sminkünket. A make-up elkészítése után pedig egy fixáló, bőrtökéletesítő púderrel tehetjük fel a pontot az i-re. A végeredmény: sminkünk még ragyogóbb lesz és sokkal tovább megőrzi frissességét. Az Amway újdonságai között mindent megtalálunk a tökéletes megjelenéshez.

 

ARTISTRY BB krém: hármas hatás egy lépésben

 

Az ARTISTRY Exact Fit BB krém áttetsző, könnyű formulája egyszerre három terméket is képes helyettesíteni. Egységesíti a bőrképet, Artistry_bbkitűnő alapja egy natúr sminknek, primerként is funkcionál, így tartósabbá teszi az alapozót. Sőt, norvég fjordvíz tartalmának köszönhetően mélyen hidratálja és puhítja a bőrt. Az ARTISTRY Exact Fit BB krém Tahiti gyöngy és optikai fényvisszaverő részecskék keverékét tartalmazza, amelyek finoman varázsolják ragyogóvá a bőrt, ugyanakkor észrevétlenek maradnak a arcon. Bőrünk azonnal egészségesebbnek tűnik, a pórusok láthatósága és a piros foltok is csökkennek. Ráadásul a termék 35-ös fényvédőt tartalmaz, amely óv a nap káros sugarai ellen!

A krém egy, minden bőrszínhez tökéletesen illeszkedő árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 10.100 Ft (30ml)

 

 

 

 

 

ARTISTRY Exact Fit porpúder a hibátlan megjelenésért

 

Artistry_porpuder

 

Az új ARTISTRY Exact Fit porpúder Tahiti gyönggyel és optikai fényvisszaverő részecskékkel varázsolja azonnal ragyogóbbá a bőrt. A selymes, lágy fedésű púder felvitele után az arc rögtön üdébb és frissebb lesz. A porpúder használható önmagában az arckrém felett, vagy az alapozó felvitele után is. Csökkenti a bőrhibák láthatóságát, nem ül bele a pórusokba és a finom ráncokba sem. Ez a sokoldalú termék meghosszabbítja az alapozó élettartamát, kontrollálja az olajtermelést, ráadásul nem szárítja a bőrt.

A púder három árnyalatban kapható, amelyek tökéletesen idomulnak minden bőrszínhez. Leheletkönnyű fedésének hála maszk hatás nélkül engedi látszani az arc természetes szépségét. Ajánlott fogyasztói ára: 12.100 Ft (25gr)