Színekkel, virágkoszorúkkal készülj a fesztiválszezonra!

 

Nyakunkon a nyár és vele együtt érkezik a vízparti nyaralások és fesztiválok ideje is. Egészen augusztus végéig egymást érik majd a jobbnál-jobb szabadtéri bulik: ilyenkor egy vagány rövidnadrág, egy koszorú a hajban és egy erősebb, feltűnőbb smink is belefér. Az ARTISTRY vibráló újdonságai, a merész szemhéj- és arcpúderek, beépített lámpás szájfények nem hiányozhatnak a nyári neszeszerünkből.

coachella_2015_06.0.0

A felszabadult fesztiválozást, a tengerparti nyaralások hangulatát idézi az ARTISTRY új, Pacific Lights kollekciója, amely a napfelkelte színeivel indít és a napnyugta ragyogó fényeivel végződik.  Az új sminkkollekció egy különleges szemhéjpúder-palettát, egy lenyűgöző 3 dimenziós arcpúdert és 5 különböző árnyalatú szájfényt tartalmaz.

 

Az új ARTISTRY SIGNATURE COLOR SZEMHÉJPÚDER PALETTA négy színből áll, melyek a napfelkeltét és a szemhejptengert hívják életre. A gyönyörű árnyalatok egymással tökéletesen kombinálhatók, így akár egyedi tónusok is készíthetők, de a különböző árnyalatok rétegezésével intenzív, merész megjelenést is elérhetünk. Különleges összetételének hála ellenáll a nyári hőségnek, így minden időben remekül használható és még az érzékeny szemet sem irritálja, hiszen illatanyag-mentes.

Tipp: egy visszafogottabb sminkhez használjuk először a felső, világos színt, majd finoman árnyaljunk türkizzel vagy bíbor színnel, de használhatjuk őket a szemek kihúzására is. Estére nyugodtan keverhetjük a feltűnőbb színeket az egész szemhéjon!

Ajánlott fogyasztói ára: 13.200 Ft

 

 

music-fans-attend-day-1-of-the-2016-coachella-valley-music-arts-festival-weekend-1-at-the-empire-polo-club-on-april-15-2016-in-indio-california

 

A Pacific Lights kollekció 3D ARCPÚDERE 5 különböző színből áll, melyek külön-külön vagy egymással kombinálva Vince kurzus_nagy_2015kicsiaz év bármely szakában varázslatos, nyári hangulatot teremtenek. Megtalálhatók köztük csillámló bronz, rózsaszín és ragyogó arany tónusok is, így minden napszakra tökéletesek arcra, dekoltázsra vagy akár szemre is.

Tipp: Napközben külön-külön, estére pedig egymással kombinálva, összekeverve is használhatjuk őket a még különlegesebb hatás érdekében.

Ajánlott fogyasztói ára: 9.200 Ft

 

 

the-best-bands-to-see-at-coachella-2016-who-ve-already-played-coachella
A kollekció harmadik tagja az ARTISTRY SZÁJFÉNY BEÉPÍTETT LÁMPAVILÁGÍTÁSSAL, melynek 5 különböző cherryárnyalatával bármikor felidézhető a nyár gondtalan hangulata. A kék Tropical tökéletes a napközbeni strandoláshoz, a vidám Cherry vagy Pink Grapefruit szájfény pedig remekül illik egy esti városi sétához. Ha a strandok hangulatát idéző, ragyogó és feltűnő ajkakra vágyunk, a merész Citrus és a Wild Berry a megfelelő választás. A termék borsmenta kivonatának köszönhetően frissítő érzés nyújt a forró nyári napokon. A beépített lámpavilágításnak és a tükörnek köszönhetően bármikor egyszerűen megigazítható a smink!

 

Tipp: Az extra ragyogás és a még tartósabb hatás érdekében dörzsöljünk el egy kevés ARTISTRY 3D ARCPÚDERT a szájfényen.

Ajánlott fogyasztói ára: 7.000 Ft

the-10-hottest-celeb-festival-looks-from-coachella-2016