Szárnyaló tekintet L’Oréal Paris tavaszi sminktrend

 

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító  tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően.

Három fantasztikus szemkiemelő tus /Super Liner Silkissime, Blackbuster, Gel Intenza/, három különböző textúra és végeredmény: lehetsz kifinomult, drámai és művészien tökéletes.

A szemhangsúly megkoronázásaként az igazán szárnyaló tekintet eléréséhez itt a False Lash Wings szempillaspirál, mely egyedi technológiával készült. Garantált flexibilis ívelés, ami megnöveli a szem külső sarkainál a pillák méretét. Az intenzív összetételű festék és a forradalmian új, speciális kefe gondoskodik, hogy a pillák szárnyat növesszenek.

 Super Liner Gel-Doutzen_preview

Drámai tekintet  SUPER LINER BLACK BUSTER-ouvert-csak_termek_preview

Az arc tökéletesítéséhez először a Studio Secrets Base báziskrémet tegyük fel, amely kiegyenlíti a pórusokat, majd egységesítsük arcbőrünk színét és szerkezetét a bőrtökéletesítő True Match folyékony alapozóval. Fixáljunk a selymes True Match púderrel. Az orcák természetes ragyogását fokozza, ha kiemeljük az arccsontot a True Match arcpirosító 120-as árnyalatával. A szemkiemeléshez próbáljuk ki a Super Liner Blackbuster stabil hegyű szemkiemelő tust, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke. A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet – és kész is a merészen ívelt szem. A szem hangsúlyának intenzitásához a False Lash Wings szempillaspirált használjuk. Speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkunk legyen visszafogottabb és természetes hatású, ehhez próbáljuk ki a Color Riche hidratáló ajakrúzs 253-as árnyalatát.  Jól passzol ehhez a merész sminkhez a Color Riche körömlakk 702-es grafitfekete árnyalata.

 ORED1208_124_MasterDP Superliner BlackBuster.indd

Művészien tökéletes tekintet  FALSE LASH WINGS-small

 

Bőrünk apróbb egyenetlenségeit tökéletesíthetjük a Studio Secrets Base báziskrémmel, majd a varázslatosan természetes Nude Magique BB krémmel egységesítsük arcunk színét. Az orcák természetes ragyogása érdekében használjuk a True Match arcpirosító 240-es árnyalatát. A drámaian ívelt macskaszem kialakításhoz használjuk a krémes állagú Super Liner Gel Intenza tust, amely vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Kifinomult textúra, művészien tökéletes tekintet. A szemzugtól kezdjük a szemkiemelést a szemhéj harmadáig. Ezt követően vastagítsuk meg a tusvonalat és ívesen zárjuk a külső széléhez érve, végül a körülhatárolt részt satírozzuk be. Ezzel az intenzív gél tussal nagyon sokféleképpen ki tudjuk emelni tekintetünket, mert könnyedén satírozható és korrigálható. A szemhangsúlyos sminket fokozza a False Lash Wings szempillaspirál, amely megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így a gyönyörűen ívelt, dús hatás csak fokozza az ellenállhatatlan macskaszemet. Ajkunk érzékiségét emeljük ki a Glam Shine 6H tartós szájfény 103-árnyalatával. Körmeinknek elég egy nude árnyalat: használjuk a  Color Riche Le Vernis 205 körömlakkot.

 Doutzen

Kifinomult tekintet  SUPER LINER SILKISSIME - 3db_preview

A ragyogóan természetes bőr eléréséhez használjuk a bőrtökéletesítő True Match folyékony alapozót. Fixáljuk le a T-zónát a True Match selymes púderrel. Az orcák természetes ragyogásához használjuk a True Match arcpirosító 150-es árnyalatát. A szemkiemeléshez vegyük kézbe a Super Liner Silkissime szemhéjtust, amely tökéletes a kifinomultan vékony vonalak kialakításához.  A selymesen puha ceruza használata rendkívül egyszerű kialakításának és a lágy, krémes állagnak köszönhetően. A  fekete és barna változatban is  elérhető Silkissime vízálló és 24H tartósságot garantál. Először emeljük ki a szempillatövet a szem külső széléhez érve, ahol húzzuk túl a tusvonalat ívesen, majd a szemzugtól haladva kifelé emeljük ki a mélyítő vonalat a szem külső széléhez érve, ahol párhuzamosan alakítsuk ki a túlhúzást. Ezt követően a mélyítő vonal hangsúlyozást kössük össze. Az alsó szempillatőnél vékonyan emeljük ki a szemet végig. A szem hangsúlyozásához használjuk a False Lash Wings szempillaspirált, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így extra dús, kifelé ívelt varázslatos pilláink lesznek tőle. Ajkunk érzékiségét fokozza a Glam Shine szájfény 183-as árnyalata. Körmeink természetes kifinomultságához a Color Riche 202-es árnyalata passzol leginkább.

Ajánlott fogyasztói árak:

L’Oréal Paris False Lash Wings szempillaspirál 4499 Ft

L’Oréal Paris Super Liner Silkissime szemhéjtus 2399 Ft

L’Oréal Paris Super Liner Blacbuster szemhéjtus 2399 Ft

L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza 3499 Ft