Ősz az IsaDora szerint nagyon izgalmas és színes lesz

Végre megérkeztek az Isadora őszi újdonságai! Csodálatos színek, metál fények jellemzik a kollekciót és a megbízható minőség. Sokat változott a sminkes oktató videóknak köszönhetően a sminkelési szokásunk. Többet várunk el egy alapozótól és a szempillaspirálnak is centiket kell hosszabbítania, mert így láttuk a vloggerektől.  Az Isadora újdonságai ezt az igényt is szem előtt tartva a professzionális sminket hozza el otthonunkba.

Nézzük a kedvenceinket!

Sokunk kedvence a  Stretch Lash Mascara szempillaspirál, most még többet tud: a kefe hosszát és a sörték sűrűségét a kupak tekerésével állíthatod, a kívánt hatástól függően. A hosszabb kefe hosszú, dús és szépen elválasztott pillákat eredményez, a rövidebb kefével pedig extra dúsabb pillákat és szuper intenzív hatást érhetsz el.

autum_makeup20445

Az Autumn Legends őszi kollekcióban minden a rozsdabarna és a vörös árnyalatok körül forog. Több újdonsággal is találkozhatsz a összeállításban: a Liquid Lip Cream a szájfények könnyedségét és a rúzsok gazdag árnyalatait ötvözi, az óriás Blush&Glow paletta pedig 4 pirosítót és 1 highlightert tartalmaz.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora

Bár a kezdetben 4 árnyalattal jelenik meg a Liquid Lip Cream ajakrúzs, hamarosan további színek tarkítják majd a polcokat. keresd őket, mert szépséges színek várhatók. #liquidlipcreams

Sokunk örömére hamarosan új árnyalattal bővül a tavaly bevezetett Strobing Stick kitekerhető-highlighterek köre is.

#isadoramakeup

AKCIÓK

A Stretch Lash Mascara és az Autumn Legends a polcokra került a Douglas üzleteiben. A Stretch Lash Mascara most bevezető áron, 3990 Ft-ért kapható, az Autumn Legends őszi kollekció esetében pedig 3 termék vásárlásakor a legolcsóbbat ajándékba adják.

WEBSHOP

Kedvenceink hamarosan a ITT  is megvásárolhatóak lesznek.

Isadora-Matt-Metallic-Liquid-Lipstick-Swatches