Műszempillák helyett valódi csábító pillák

Visszatért a hatvanas évek nagy divatja , a hatalmas, dús szempilla. Sokan műszempillákat ragasztatnak fel, hogy elérjék a hőn áhított hatást. Ez egyben a hölgyek egyik leghatásosabb fegyvere is, hiszen melyik férfi tud ellenállni egy igéző pillantásnak, a csábító szempilla-rebegtetésnek?

Big and False Lash dúsító szempillaspirál MOOD (2)

A gyönyörű pillák érdekében a hölgyek sokszor műszempillákhoz nyúlnak, mely felhelyezése azonban sokszor macerás és időigényes, viselete gyakran kényelmetlen lehet. Erre nyújt most megoldást az AVON legújabb szempillaspirálja a Big and False Lash, mely valóságos műszempilla hatást kölcsönöz.

Big and False Lash dúsító szempillaspirál 1999 Ft

Az AVON Big and False Lash szempillaspirál ereje a mandula formájú, aprócska mikroszálakból álló kefében rejlik. A változó méretű és formájú mikroszálak ezrei ugyanis tökéletesen illeszkednek a szempillák ívéhez, a mandula formájú kefe pedig segít abban, hogy könnyedén elérjünk minden szálat a szempillák tövétől az alsó pillákig, sőt még a szemzugban is. Ennek köszönhetően a használat után szempilláink olyan dús hatást keltenek, mintha műszempilláink lennének.

Big and False Lash dúsító szempillaspirál MOOD (3)

Az AVON Big and False Lash szempillaspirál e mellett tartósan fed, nem tapad, nem maszatolódik, és nem pereg. Az AVON újdonsága három színben, klasszikus feketében, barnában és sötétkék árnyalatban kapható.

 

Normál ár: 1999 Ft