Mesteri vonalak a szemre

 A legújabb Maybelline New York trend előremutatóan diktálja a divatot. A hatvanas évek újragondolt tusvariációi bővelkednek a szemhangsúlyos sminkekben. Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere, legújabb trendjének  A Mesteri Vonalak fantázia nevet adta. Bátran kísérletezz, az új Master Drama Liner krémes textúrájú szemceruzákkal gyorsan elkészíthetőek a szemhangsúlyos sminkek. Most az innovatív termékek és textúrák új megoldásokat kínálnak.

 MNY_FWFeb13_Giulietta_0023

Master Drama Khol Liner: Éjfekete, tartós szemceruza, mely a vízvonalban is megmarad. Lehet precíz vékony vagy akár vastag tusvonalakat is húzni vele, valamint még füstös szemeket is könnyedén készíthetsz vele, hisz lágy krémes textúrája könnyen satírozható.

Master Drama CHROMATICS: Intenzív, krómfényű, krémes textúrák, izgalmas színes vonalak, szemhangsúlyok kialakításához ideális választás. Könnyen satírozható, tartós termék. Fantasztikusan vibráló lila, arany, türkiz, azaz: Purple Light, Vibrant Gold és a Turquoise Vibe

                              Maybelline New York_Wes Gordon_FW 2013

MASTER DUO  GLOSSY  LIQUID LINER

Egy fantasztikus tus, mellyel egyszerre tudsz vékony és vastag vonalakt húzni. Fényes fekete textúrája izgalmas fénnyel gazdagítja a szemkiemelést. 24H órás tartós és vízálló ultra-fényes végeredmény. FONTOS, használata előtt gondosan fel kell rázni az egyenletes eredményéért.  Vékony vonal kialakításhoz az élét használd, ha vastag vonalat szeretnél, fordítsd a lapos oldalára az applikátort.

MA12122701_image_1361986157490