Manga szemekkel várd a tavaszt!

A L’Oreal sajtótájékoztatóján igen kellemes hangulatban, stílusosan egy exluzív japán étteremben ismerhettük meg, hogy idén milyen sminkelési technika lesz a trend. A szemhangsúlyos smink lesz a fókuszban, így érdemes ehhez minden fontos eszközt beszerezni. Pataky Ágitól a L’Oreal sminkmesterétől megtudhattuk, hogyan készül  ez a különleges szemfestés.

manga-10

Alapjául a japán rajzfilm művészi szintre emelt hősnői szolgálnak a manga lányok. A cél, hogy optikai tuninggal növeljük a szem méretét. Régebben úgy tanították a sminkmesterek, hogy a fekete szemceruzával körbehúzott szem, kicsinyít. Ez így is van. Ezért satírozta el Ági a modell szeménél a festéket. Ami még nagyon fontos, hogy a szempilla hatalmas legyen. Ehhez az újdonság a L’ORÉAL Paris Miss Manga Punky szempillaspirál, mellyel vastagabbak és hosszabbak lehetnek a szempilláink, no és nem szóródik le a nap végén az arcunkra a festék.

manga

Idén a szemöldököt is kiemelhetjük. De ehhez is több szépészeti fogásra van szükség. A sztárok szemöldök stylistot is alkalmaznak, úgyhogy nem is egyszerű a legelőnyösebb szemöldök forma megtalálása. Bízzuk szakemberre, ha nem tudjuk megtalálni a számunkra legelőnyösebb formát.