Kate Moss kedvenc rúzsa egyedi design-al került piacra

A vérbeli londoni lány, és a merész londoni sminkmárka teljesen újraértelmezte mit is jelent menőnek és trendinek lenni. Kate és a Rimmel úgy döntött, együttműködésüket magasabb szintre emelik, a szupermodell első alkalommal fejlesztette ki saját rúzskollekcióját, kifejezetten a Rimmel számára. Ez az év legizgalmasabb sminkújdonsága: a Lasting Finish Kate rúzskollekció.

Kate Lasting Finish rúzsok iránti szeretete hosszú évekre nyúlik vissza, egyszer ugyanis elárulta, a közkedvelt Heather Shimmer árnyalat volt a legelső, amit megvett. A sminkiparba történő belépésével Kate a kultikus klasszikusnak ad egy érzéki kis csavart, melybe belecsempészi saját utánozhatatlan stílusérzékét, és természetes csillogását. Ez a formula kivételes fényvisszaverő tulajdonságokkal büszkélkedhet, mélységet, valamint intenzitást ad minden árnyalathoz, amelytől megkapják a különleges és igéző Kate Moss erőt.

 

Melyik a kedvenc színe?

Melyik a kedvenc színe?

 

Az új rúzskollekciójáról beszélve Kate azt mondta: “A kollekció létrehozásánál az az elképzelésem inspirált, hogy olyat alkossak, amely könnyen viselhető, klasszikus árnyalatokból áll, melyeket én is mindig viseltem és szerettem. Az élénkvörösektől a finom rózsaszínig és nude árnyalatokig, mindenki megtalálja a hozzá és alkalomhoz leginkább illőt. Az is nagyon fontos volt számomra, hogy kényelmesen viselhetőek legyenek. Bármit is viselj, biztosan találsz olyan árnyalatot, ami illik hozzá!”

 

A Lasting Finish Kate rúzskollekció megalkotásában Kate szorosan együttműködött a Rimmellel, hogy egy olyan elegáns, matt fekete csomagolást hozzanak létre, ami tökéletesen képviseli a szupermodell elbűvölő rock’n’roll stílusát. A kollekció rúzsainak ikonikus csomagolását igazán Kate aláírása teszi személyessé, melynek szemkápráztató és feltűnő vörös színe merész eleganciát ad!

 

Kate Moss aláírásával

Kate Moss aláírásával

Javasolt fogyasztói ár: 1289 Ft