Jagger lányának szépség titka

A Rimmel őszi újdonságait mutatjuk be, használatuknak köszönhetően, nyugodtan selfie-zhettek, nem kell a beauty effektet bekapcsolni a telón. Azonnal posztolhatod a fotód!

Szexi szempillák

A szempillák mérete idén is marad az XXL méretben. Így ha nem szeretnél műszempillákat ragasztgatni,majd siratni az elhullott pilláid, akkor keresned kell egy olyan szempillaspirált, ami “megnöveszti” a szempilláid egy pillanat alatt. Hiszen nincs időnk órákig a tükör előtt állni.

Isadora; Model; Candice; Eyes; 1233DynamicLashGrowthMascara; 1233 Dynamic Lash Growth Mascara; 1233DynamicLashGrowthSerum; 1233 Dynamic Lash Growth Serum

A 24HR Supercurler szempillaspirál a Rimmel első dúsító szempillaspirálja, mely akár 24 órán keresztül göndörít is, lebilincselően drámai tekintetet eredményezve… A szempillák dúsak és megemeltek. Itt az ékes bizonyíték arra, hogy a szuper ívek, azok szuper szexik!  Super_Curler_Packshot_small

A szempillaspirál egyik fő összetevője, az újonnan kifejlesztett göndörítő polimer, mely dauer-hatású. A szempillák láthatóan dúsabbak, íveltebbek és hosszantartóbbak! Élvezd, hogy a pilláid akár 90 fokos szögben törnek az ég felé- amint felkened, rögtön látod a kívánt hatást! A 24HR Supercurler szempillaspirálhoz szem-alakú, hajlított kefe tartozik. Tökéletesen illeszkedik a szem kontúrjához, egyszerű használatot biztosítva minden egyes alkalommal. A kefe szálai okosan megemelik a pilláidat már a tövüknél, garantálva a gömbölyűséget a végükig, miközben csomósodásmentes dúsítást végeznek. Használd a szempillaspirált önmagában, vagy más kedvenc Rimmel spirálodra fedőrétegként… adj extra íveket csábító tekintetedhez!

 

Egy szuper szempillaspirálhoz szuperstílusos kinézet dukál – szerezd meg! A gazdag lila tubus kupakján vésett, ívelt bordázat van, utalva a göndörítő-hatásra. A Supercurler felirat merész betűtípusban, hullámszerű dizájnnal utal az ívelt pillákra, vibráló rózsás-arany színben. A spirál mellé kísérőként egy illusztrált útmutatást is kapsz arról, hogyan működik pontosan a termék.

Igéző szemek

Magnifeyes_Mono_Eyeshadow_PR_Packshot

 

Fokozd elbűvölő szemeid ellenállhatatlan hatását a Rimmel új és továbbfejlesztett Magnif’Eyes mono szemhéjpúderével! Ez a lenyűgözően bársonyos és puha púder most továbbfejlesztett formulával kerül a boltok polcaira, maximális intenzitással, tartóssággal, valamint ránc-és vízálló hatással. Ez a puhább textúra könnyedebb, mint valaha, és tökéletes végeredményt biztosít. Szenzációs árnyalatai garantálják, hogy felkenve is ugyanazt az eredményt kapd, mint ami a tégelyben látsz! A pasztellszínektől, a nude árnyalatokon át a pazar szín kavalkádig, az 12 új, divatos árnyalat minden menő londoni színt lefed. Kiegyensúlyozott mattok, gyöngyszerűek és csillogók, a trendi paletta lehetővé teszi a végtelen kombinációk sokaságát- mindennapokra, éjszakai csillogásra és stílusos vagányságra. Inspirációra van szükséged? A Rimmel lépésről lépésre bemutatja a szemkápráztató sminkjeinek elkészülését: Nude, Kate kedvence, Fényes füstös, és Fekete füstös.

 

Bevállalsz egy közeli fotót?

Tündökölj hibátlan, sima és tökéletes bőrrel minden kattintásnál az új, 20-as fényvédelemmel rendelkező Rimmel Match Perfection  Match_Perfection_EU_100_NEWalapozóval! Az Egyesült Királyság #1 alapozója 2015-ben megújul, és már nem csak a tökéletes, bőrödhöz illő színt nyújtja, hanem ennél sokkal többet! Most egyetlen termékkel szépítheted, védheted és hidratálhatod is bőröd, hiszen egy olyan alapozót kaphatsz, amely észrevétlenül simul a bőrbe, ápol és elfed egyszerre.Az új Rimmel Match Perfection alapozó láthatatlan fedést és védelmet nyújt a láthatóan tökéletesebb és friss hatású bőrért, akár egész napon át. Észrevehetetlen fedésével senki sem fogja tudni, hogy bármit is használsz … még közelről sem.  A korszerű wonder-tone technológia egyedülálló szinergiát létesít az alapozó és a bőr között, a finomabb, egyenletes megjelenésért. Mi több, a beépített hidratáló komplexnek köszönhetően akár 24 órán át is hidratáltnak érezheted a bőröd. Egész napos védelem és hidratálás, lehet ennél jobb? Egyszerű megtalálni a bőrödhöz illő árnyalatot. Az új Match Perfection alapozó 6 árnyalata a nagyon világostól a közepesen sötétig terjed. Hideg, meleg és semleges alaptónusok,  így már nem is lehetne könnyebb kiválasztani a bőr árnyalatához tökéletesen illeszkedőt.

 

Georgia tökéletes, mint egy kép

Ha a bőröd csodásan friss és tökéletes, azt akarod, hogy minden kamera rád fókuszáljon. A reklámkampány sztárja, Georgia May Jagger büszkén mutatja hibátlan bőrét.  Mert amit látsz, az az igazi tökéletes bőr.

Model-Georgia-May-Jagger