Schell Judit és Édesanyja együtt szépülnek anyák napja alkalmából

Schell Judit különleges ajándékkal kedveskedett Édesanyjának Anyák napja alkalmából. A Körúti OrvosEsztétikai Centrum „anya-lánya” páros konzultációján választottak mindkettőjük számára egy-egy arcesztétikai kezeléssorozatot, melyből Judit édesanyja annyiszor fél% kedvezményt kapott az anyák napi akció keretén belül, ahány éves.

–          Szerintem egy rendkívül kedves gesztus ez a magánklinikától, hogy anyák napja alkalmából a pácienseik édesanyját jelentős kedvezménnyel kezelik. Az „anya-lánya” páros kezelés során annyiszor 0,5% kedvezményt kap az édesanya a kezeléséből, ahány éves. A páros kezelés több szempontból is nagyon jó választásnak bizonyult. Egyrészt végtelenül kedves mindenki és Dr. Papp Ildikó olyan megnyerő és karizmatikus személyiség, akire bátran rá merem bízni az arcom és anyuét is. Szerintem a doktornő bárkit levesz a lábáról egyetlen mosolyával és a természetességével… ugyanakkor rendkívül határozott és hiteles. Másrészt remek alkalom arra is, hogy abból a gondoskodásból, amit én és a családom anyutól kapunk, valamennyit viszonozzak, megháláljak. Hisz egy nőnek minden életkorban jólesik a kényeztetés, még akkor is, ha bizonyos életkor felett a hangsúly a szépségről az egészségre helyeződik át. Harmadrészt ezzel a páros kezeléssel máris lett egy újabb anya-lánya közös programunk, aminek során együtt szépülhetünk. – mondja csillogó szemmel mosolyogva Judit, és hozzátette: – Édesanyám nagyon örült az ajándékomnak, és biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan elégedett lesz az eredménnyel, mint én.

körútiorvosi

Ha már itt tartunk – így anyák napja közeledtével –, mit jelent számodra az anyaság?

–          Anyának lenni a legjobb dolog a Földön. Még nem tudtak kitaláltak jobbat ennél, sem a múltban sem a jelenben, és jövőben sem fognak. Akármennyi szerepet is játszom, a fő helyet az anyaság tölti be az életemben. Ez a legjobb dolog, amit az ember kaphat az élettől. Mindent meg lehet ez által kapni: örömet, bánatot, jókedved és persze elsősorban rengeteg szeretetet. Onnantól kezdve, hogy megszületik az ember első gyereke, átrendeződnek a hangsúlyok az életben, a gyerek lesz az origó és hozzá viszonyítva kerülnek helyükre a dolgok.

körútiorvosi2

Édesanyáddal milyen a viszonyod, hogy látod őt, mint anyát és mint nagymamát?

–          Anyukámmal rendkívül jó a viszonyunk, főleg amióta én is anya lettem. Ez viszonylag korán megtörtént – a nagyfiam, László, immár 20 éves -, akkor anyukám még dolgozott, így a nagymama szerepben most tudott igazán kiteljesedni, amikor a két kisebb gyermekem – Boldizsár (6) és Borika (2) – megszületett. Bátran kijelenthetem, hogy csodálatos nagymama. Közel lakunk egymáshoz, így viszonylag sok időt tudunk együtt tölteni és mindig lehet rá számítani. Nagyon sokat segít, tulajdonképpen a gyerekek köré szervezi az életét.

Szoktatok közös programokat szervezni, csak anya-lánya kettesben?

–          Amióta a gyerekek megvannak inkább a családi összejövetelek a jellemzőek, közös étkezések, séták, de el szoktunk menni kettesben lófrálni a városba, ha van időm. Ilyenkor beülünk kávézni vagy ebédelni valahova. Jólesik együtt lenni kettesben. Az egyik ilyen legjobb élményünk az volt, amikor 60. születésnapjára a nővéremmel elvittük anyut Londonba. Szinte gyerekkorunktól fogva nem voltunk így együtt több napot hármasban és kicsit tartottunk tőle, hogy kinek milyen rigolyái vannak, és hogy tudjuk majd ezt kezelni, de kiderült, hogy a nővérem és én rigolyásabbak vagyunk, mint anyu. Mindenesetre rengeteget nevettünk, csodálatosan éreztük magunkat. Anyu azóta is úgy emlegeti, hogy egy csoda volt!

Sok ilyen közös csodát kívánunk még a jövőben – a Körúti OrvosEsztétikai Centrum „anya-lánya” páros kezelése legyen a következő! 

Körúti_OrvosEsztétikai_Centrum_MN