Organikus, svéd kozmetikum

Fontosnak tartom, hogy a sajtótájékoztató légköre visszaadja a megismerendő termékek attribútumait. Így volt ez az Estelle & Thild sajtóreggelin, ahol a Dérynében gyűltünk össze a kandalló körül, hogy megismerjük ezt az organikus svéd márka újdonságot, miközben paleo ételeket csipegettünk.

mindennapi no bloggerek

Nekem, mint Mindennapi Nő szerkesztőnek különösen tetszett, hogy a márka tulajdonosa egy anya, aki lányairól nevezte el a kozmetikumait. Pernilla Rönnberg alapította 2007-ben a céget, korábban egy nagy multi kozmetikai cégnél dolgozott vezetői pozícióban. A márkanevet pedig két kislánya inspirálta Estelle and Mathild. Szép nevek, jól is hangzik: Estelle & Thild.

Estelle_Thild

Jó érzés volt megfogni és kipróbálni ezeket a minden szempontból finom krémeket. Az illatuk virágokat idéznek és a csomagoláson is nagyon szép növények találhatók, ízlésesen “dizájnolva”. Fiatalos a grafika, nem véletlen, mert a fiatalabb vásárlókat célozta meg a svéd márka. Pernilla is egy tudatos vásárló, aki hisz abban, hogy az organikus és természetes termékekkel is ugyanazt a hatást lehet elérni mint a tradicionális bőrápolási termékekkel. Az Estelle & Thild termékek már 1300 üzletben megtalálhatóak világszerte, itthon is biztosan nagy sikere lesz!

 

ET-termekcsoport-01

Igazoltan organikus kozmetikumok

•Az EcoCert a legnagyobb vizsgáló és tanúsító szervezet, amely a természetes termékek igazolásával foglalkozik Europában és az Egyesült Államokban
•Minőség biztosítás a fogyasztó részére
•Az összes Estelle & Thild termék elérte a legszigorúbb Organikus Kozmetikum EcoCert tanúsítványt
•Az Estelle & Thild az egyetlen svéd bőrápolási márka, amelynek összes terméke bír ezzel a tanúsítvánnyal.

A Marionnaud Parfümériákban kapható.