Mariah Carey körömlakkot tervezett

Bár nehéz elképzelni, amint Mariah Carey egy titkos laboratóriumban körömlakk színeket varázsol elő kémcsövekből. Inkább a kipróbálásban segédkezhetett és véleményezhette az új színeket, mint színpadi ember. De tény, hogy az OPI bemutatta új, 8 színből álló, limitált kiadású körömlakk kollekcióját, melynek megszületését Mariah Carey, a sokszoros Grammy díjas előadó insprálta és aminek kifejlesztésében a művésznő személyesen is közreműködött. A kollekció része 4 árnyalatban az új technológiával készült OPI Liquid Sandkörömlakkez a különleges textúrájú, forradalmi újdonság, ami különleges csillámszemcséket tartalmaz, mégis matt hatást eredményez.

mariahcarey

“Az OPI izgatott várakozással készült a közös munkára” – mesélte Suzi Weiss-Fischmann, az OIP elnöke és művészeti igazgatója. “Mariah szenvedélyes elkötelezettje a szépségnek, a körmök szépítése különösen a szívügye. Az ő zenéje, 18 billboardlistás vezető száma, csodálatos inspirációt jelentett a bájos, szinte már perzselő, vibráló színek megalkotásához. Az OPI Liquid Sand lakkal eddig soha nem látott hatást érhetünk el, ami szinte olyan, mintha apró gyöngykavicsok lennének a formulában, visszafogottan ragyognak, köszönhetően a bennük rejlő finom csillám kristályoknak.  Ezt a lakkot fedőlakk nélkül kell viselni, így bontakozik ki teljes szépségében a különleges textúra és a matt hatású végeredmény, mely méltó a szupersztár hírnevére.”

A Mariah Carey by OPI kollekció tartalmaz 4 stúdió színt –a csillogó pinktől a mély szilvakrémig  – valamint 4 színpadra illő árnyalatot az új technológiával készült különleges textúrában.

 

 

NLM42_Sprung

   A stúdió lakkok tagjai:            

  • A Butterfly Moment:  kifinomult, jeges nude árnyalat
  • Sprung:  fényes, rezes árnyalat,
  • Pink Yet Lavender: levendula lila ragyogás
  • Anti-bleak:  mély, krémes bíbor

 

 

 

NLM46_GetYourNumber   A színpadi lakkok tagjai:

  • Stay the Night: matt fekete szín, piros csillámokkal
  • Get Your Number:  matt kék árnyalat, diszkrét szikrázással
  •  Can’t Let Go: matt bíbor, csillámokkal
  • The Impossible: matt fukszia, színes konfettiesővel

 

 

Az OPI Liquid Sand lakkokat mindig fedőlakk nélkül kell viselni.

 

A termékek javasolt fogyasztói ára:         2999.-Ft.