Luxus és szépség otthon is megvalósítható

 

la prairie spa tippek otthonra

Napjainkban, a rohanó és stresszes életmód következtében testi és lelki egészségünk egyre inkább háttérbe szorul/egyre kevesebb figyelmet kap. Nem meglepő tehát, hogy egy kellemes spa élményre is leginkább otthon, a négy fal között kerítünk sort. Harmonikus légkör megteremtése. A közkedvelt spa létesítmények alapkövetelménye a nyugodt, idilli környezet megteremtése, melyet a fényerősség szabályozásával, puha, meleg köntös használatával és halk, kellemes zene biztosításával lehet elérni.

DIY-Spa-Wellness-Fresh-Flower-Bath-760x428

 

Szervezetünk belső hidratálása

 

Szeljen fel egy tetszés szerint kiválasztott gyümölcsöt – legyen az mangó, narancs vagy akár barack –, tegyen hozzá friss fűszernövényt – például mentát vagy bazsalikomot – majd mindezt helyezze egy kancsó, jégkockákkal teli vízbe és tárolja a hűtőszekrényben. Ez a hűsítő, gyümölcsös- fűszeres ital igazi felfrissülést nyújt az otthoni kényeztetés alatt vagy után.

 

Kikapcsolni …. a szó legszorosabb értelmében

 

Mindenképpen kapcsold ki mobiltelefonod, számítógéped és televíziót! Köztudott, hogy az elektronikai eszközök használatának szüneteltetése jó hatással van az emberi szervezetre. A digitális világból való kilépés – még ha csak egy órára is – kulcsfontosságú a zavartalan relaxációhoz.

images

A maszkok nélkülözhetetlensége

A pórusokat finomító és az arcbőrt feszesítő maszkok kitűnő megoldást jelentenek a száraz, megviselt bőr számára. A maszk felvitele előtt azonban rendkívül fontos a bőr alapos megtisztítása és tonizálása. Mindez a smink hatékony eltávolításával kezdődik. Győződjön meg róla, hogy az erős, tartós szem sminket és ajakrúzst is sikerült-e teljes mértékben lemosnia. (például.: Cellular Eye Make up Remover). Ezt követően vigyen fel arctisztító terméket a bőrére (például: Foam Cleanser vagy Purifying Cream Cleanser), finoman masszírozza be, majd mossa le meleg, langyos vízzel.

lp4

Mielőtt bőrét szárazra törölné, használja a Cellular Mineral Face Exfoliator-t, mely tökéletesen sima, gömb alakú radírozó gyöngyöket tartalmaz. Az ásványi anyagok és drágakövek kombinációjával készült arcradír fellazítja, majd eltávolítja a pórusokat eltömítő elhalt hámsejteket. A bőrradírozást egyaránt szükséges elvégezni az arc, a nyak, valamint a dekoltázs területén is. A nyak és a dekoltázs megfelelő ápolása ugyanolyan fontos, mint az arcápolás; a bőr ezeken a területeken különleges gondoskodást igényel. Ezután langyos vízzel vagy nedves vattakorong segítségével távolítsa el az arcradírt. Miután bőrét gyengéden szárazra törölte, tonizálja azt (például Cellular Refining Lotion).

lp5

Következő lépésként kényeztesse bőrét a Skin Caviar gyöngyökkel, ezt követően pedig ecset segítségével vigye fel az arcára, nyakára és dekoltázsára a Skin Caviar Luxe Sleep Mask-ot. Az intenzív hatású kaviár gyöngyök tökéletes harmóniában dolgoznak a könnyed állagú Skin Caviar Luxe Sleep Mask-kal. Ennek köszönhetően a száraz bőr feszülő érzése megszűnik; a kaviár kivonatok hatása pedig megsokszorozódik.

F&F_Shot_03_133_v2_valid to 280213

Kényeztetés tetőtől talpig

Egy jó meleg fürdő után, melynek hatására a bőr átmelegszik, vigye fel testére az intenzív hatású Skin Caviar Soufflé Body Cream testápoló krémet.

lp5

Bőre újra selymessé válik és hidratáltsága is ismét egyensúlyba kerül. A teljeskörű testápolási program kihagyhatatlan része az élénkítő hatású  Cellular Energizing Body Spray használata, mely üde, friss illatú lepelbe burkolja a testet.

lp99

Valódi életkort meghazudtolóan puha kezek

A bőröregedés szemmel látható jelei elsőként a kézfejen, illetve a szemkörnyéken jelennek meg, hiszen bőrünk itt a legfinomabb és legvékonyabb.

 

Ezért elengedhetetlen kezünk kényeztetése és gondos ápolása, mely a szépségápolási program már ismert fázisaiból – hámlasztás, maszk és hidratáló termék alkalmazása – áll. Miután kezeit alaposan megmosta, a bőrradírból (Cellular Mineral Face Exfoliator) vigyen fel egy kis (borsónyi) mennyiséget a kézfejére, valamint az alkar és a könyök területére, majd gyengéden masszírozza be, ezután alaposan öblítse le langyos vízzel, majd törölje szárazra bőrét. Ezt követően alkalmazhatja a Cellular Hydralift Firming Maskot, mely gyorsan kifejti hatását.

lp88

Intenzíven hidratál és hatékonyan küzd a bőr pirossága, valamint a stressz- faktorok okozta bőrproblémák ellen. A teljes felszívódás érdekében 5-10 percig hagyja fenn bőrén a maszkot, majd öblítse le langyos vízzel. A felesleget vizes lemosás helyett törlőkendő vagy vattakorong segítségével is eltávolíthatja. Amíg bőre még nedves, kenje be alkarját és kezeit a Cellular Hand Cream-mel.

lp3

Ez a kézkrém csökkenti a pigmentképződést és gondoskodik a bőrfelszín simaságáról, biztosítja annak megfelelő hidratáltságát és optimális védelmét.

Hátradőlni és ellazulni

Az otthoni spa program befejeztével élvezheti a hűs, gyümölcsös ital frissítő hatását, akár egy könyv olvasása közben.

Javasolt fogyasztói ár:

Cellular Eye Make-up Remover, 125 ml, 16.400 Forint
Foam Cleanser, 125 ml, 21.600 Forint
Purifying Cream Cleanser, 200 ml, 22.200 Forint
Cellular Mineral Face Exfoliator 100 ml, 36.300 Forint
Cellular Refining Lotion, 250 ml, 28.000 Forint
Skin Caviar, 50 g, 59.800Forint
Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 50 ml, 90.300 Forint
Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream, 150 ml, 88.500 Forint
Cellular Energizing Body Spray, 50 ml, 22.500 Forint
Cellular Energizing Body Spray, 100 ml, 38.500 Forint
Cellular Hydralift Firming Mask, 50 ml, 47.400 Forint
Cellular Hand Cream, 100 ml, 29.800 Forint