La Prairie a meglepetések meglepetése

 

Évről évre egyre nehezebb meglepni a feleségem! – hallom a férfi kollégák panaszát.  Érdekes a probléma, de valahogy nem értem. Ha figyelnének egy picit ránk, akkor nem okozna gondot, hogy örömet szerezzenek. Nem mindig az ajándékmennyisége számít. Fontos az ötletesség és az igényesség is. Jó tanács: Inkább egy minőségi ajándék legyen a fa alatt, mint sok kicsi használhatatlan bóvli. És persze a meghitt hangulat is fontos az ünnepek alatt, nemcsak az ajándékok halmozása.

christmas-tree-decorations-2-1505317316

Ha a La Prairie karácsonyi limitált kiadású szettjét találnám a fa alatt, tökéletesen elegédett lennék férjem választásával. (Mivel ő is olvassa a Mindennapi Nőt, így van esély, hogy meg is kapom… de nem ezért írok erről vagy igen? :))

És nézzük,mit rejt a szépséges neszeszer!

A LEGENDÀS KAVIÀR LUXUSA EGY SZETTBEN

la prairie mindennapino
A legendás La Prairie Skin Caviar Collection az öregedésgátló bőrápolás legmagasabb szintje most egy rendkívüli ajándékcsomagban érhető el. –E bőrápoló szett szíve egy mindentudó szemspecialista, amely a hét legismertebb szemkörnyéki probléma leküzdésében segít, a benne található nemes és értékes kaviár kivonatoknak köszönhetően. A Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream szemmel látható intenzív feszesítést és megemelést biztosít. Az ajándékcsomagban további 3 lenyűgöző luxusminta található: a páratlan Skin Caviar Luxe Cream, a gravitáció
hatásait ellensúlyozó Skin Caviar Liquid Lift szérum, valamint a forradalmi Skin CaviarLuxe Sleep Mask. A Skin Caviar Collection a legmodernebb tudomány és az abszolút luxus tökéletes kombinációja. E kollekció minden egyes terméke tartalmazza a kaviár összetevőt valamint a La Prairie egyedülálló Exkluzív Sejt Komplexét, melyek pozitív hatása látványos eredményekben érzékelhető. A kaviár bőrápolási rituálé nemcsak kényezteti a bőrt, de rugalmassá és feszessé is varázsolja azt, így javítva általános, megjelenését.

Tartalom:
Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream, 20 ml eredeti kiszerelés
Skin Caviar Luxe Cream, 5 ml luxusminta
Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 5 ml luxusminta
Skin Caviar Liquid Lift, 7 ml luxusminta