Készülj az ünnepekre The Body Shop karácsonyi kollekcióival!

Többek között azért szeretem  szakmám, mert lifestyle újságíróként már szeptemberben karácsonyozhatok. És bár a The Body Shop karácsonyi újdonságait bemutató sajtótájékoztatóra utazva a harminc fokban többször leizzadtam, mégis kellemesen ellazultam a szépen feldíszített karácsonyfa láttán és a karácsonyi sütik is feledtették a kint tomboló kánikulát velünk.

 

Megérkeztek az adventi naptárak

Bevallom, a TBS adventi kalendáriumát már felírtam a saját kívánság listámra. Remélem a Mikulás is olvassa a blogom.

Ti tudtátok, hogy az adventi naptár hagyománya az 1800-as évek Németországából ered, mikor az emberek krétával vonalakat húztak az ajtóra vagy gyertyát gyújtottak a karácsony eljövetelét várva a napok felírásával. Gerhard Lang állította elő az első nyomtatott adventi naptárat az 1900-as évek elején. Az inspirációt az édesanyjától kapta, aki 24 színes képet készített a fiának és feltűzte őket egy kartonra. Ezt az alapot egészítette ki Gerhard a kis ajtókkal és így nyerte el az adventi naptár a mai formáját.

A TBS adventi naptárai ajtói mögött lehetnek nagy és kisméretű termékek is az összes különböző kategóriákból. A meglepetések között megtalálhatók a különböző bestseller testápoló termékeik, ikonikus illataik és legfrissebb újdonságaik is. A naptár ajtóin inspiráló üzeneteket olvashatunk, melyek ünnepi hangulatba hoznak.

RED ADVENT CALENDAR_WITH PRODUCTS

Idén karácsonykor két adventi naptár közül is választhattok majd – a Happy Days adventi naptár és a Happy Days prémium adventi naptárok közül. A naptárok ár-érték aránya is nagyszerű, hiszen a bennük lévő termékek valójában sokkal többet érnek, mint amennyibe a naptárak kerülnek. Igyekezzetek, mert tavaly is lefogytak már október végén…

 

Havas szilva az újdonság erejével

PR Frosted Plum Range

Minden karácsonykor különleges szezonális, limitált illatokkal és kollekciókkal lep meg minket a TBS, hogy igazán ünnepi hangulatba hozzuk magunkat. Az idei meglepetésünk az új Havas Szilva testápolási kollekció. A Havas Szilva kollekció 12 termékből áll, melyeket úgy alkottak meg, hogy amellett, hogy igazi illatterápiát nyújtanak, hatóanyagaikkal ápolják és táplálják a bőrt. A csomagolásnál is igyekeztek visszaadni az illat exkluzivitását, a gazdag lila színt fekete és fehér árnyalatokkal kombinálták az ünnepi eleganciáért és kifinomult megjelenésért.

 

Testápolóval is meglephetsz

 Természetesen a szezonális illatok mellett állandó illataikból is bőven lehet majd találni különböző összeállítású ajándékcsomagokat. Az ajándékdobozokon visszaköszön a kampány mottója a “Feel so good”, illetve a csíkos motívum a piros masnival. Mintha csak a Mikulás ajándékgyárából kerültek volna a fa alá!

CRANBERRY GROUP

 

Kicsinek is örülünk…

 

Idén is meg fogod találni a barátnők és testvérek tökéletes ajándékát a TBS üzletekben. Nagy sikerű apró meglepetéseik újra a polcokon lesznek, melyek vidámak, izgalmasak és nagyszerűen mutatnak a csizmába rejtve és a karácsonyfa alatt is!

LIP GLOSS WAND

Visszatérnek az testvajas szívek és a hógömb, a kézkrém triók és megannyi más cukiság a legjobb TBS termékekkel!

 

 

Ápold az arcod!

Az arcápolás szerelmeseire is gondoltak az ajándékcsomagok megalkotásakor. Idén három népszerű termékcsalád képviselteti magát: a Drops of Youth, az Oils of Life és az E-vitaminos. Prémium válogatások a legkedveltebb termékekkel, melyek exkluzív dobozban kerülhetnek idén a fa alá.

 PR Secrets of the World

 

Sminkelj a fa alatt!

 

Az ünnepi szezonban eljön a csillogás ideje, ezért idén karácsonykor a metálos ezüst és arany színekre fókuszáltak a sminkkollekcióban. A geometriai mintájú, fényes csomagolás az 1920-as éveket idézi, amikor minden az ünneplésről és csillogásról szólt. Már csak gyönyörködni is jó benne!

 

PR Winter Trendparty

 

A Party- alapcsomagban vörös körömlakk, vörös rúzs és fekete csillámló szemhéjpúder bújik meg, melyek gondoskodnak róla, hogy azonnal szemkápráztató ünnepi sminket készíthess!

Téli szemhéjpalettáik megújultak és tovább fejlődtek. A jól keverhető, intenzív színekkel mindenki felejthetetlen ünnepi sminket alkothat. Az árnyalatok szárazon és nedvesen egyaránt használhatók, így még több variáció keverhető ki belőlük.

 

 

Még több illat az ünnepekre

 

2015-ben az illat kategória összes ajándékcsomagját újragondoltuk és különleges, igazán egyedi csomagolásba öltöztettük ikonikus illatainkat.

Mivel idén megújult a Világ Illatai kollekció, karácsonykor új szintre emeljük az új stílust. Gyönyörű, geometrikus ajándékdobozokat alkottunk, melyek visszaadják a parfümös üvegek formáját. Igazi ékszerdobozokként fognak csücsülni a fa alatt.

SMOKY ROSE WITH MENU

 

A Musk-ok 4 illatban képviseltetik magukat: White Musk, White Musk Smoky Rose, Red Musk és a legújabb Black Musk, mely október 1-jével lesz elérhető az üzletekben. Idén karácsonykor az egész kategória ajándékkollekciói az illatok egyediségét és a nőiességét ünnepelik majd.

 

 

Ha a férfi is szereti a szépet

 

De természetesen ne feledkezzünk meg a férfiakról sem. Számukra prémium arcápolási- és illatcsomagokkal készültek. Mindegyikük vintage, de mégis modern fémdobozban lesz kapható. A visszatérő Maca Gyökeres borotválkozási ajándékcsomag mellett kapható lesz egy After-party mentőcsomag, melyben Maca Gyökeres arckrém és szemkörnyékápoló fogja segíteni az ajándékkeresés okozta stressz nyomainak eltüntetését.

Az ikonikus White Musk for Men ajándékcsomag mellett pedig a nagy érdeklődésre való tekintettel idén karácsonykor kapható lesz Activist, Arber és Kistna ajándékcsomag is!

 

 PR Modern Gent's

 

Látogass el a most nyílt Westend üzletbe!

Mint talán már ismert, ez az új üzlet egy teljesen új koncepcióban készült el. Az új megjelenés Pulse Sensation elnevezést kapta, mert érzékelteti, hogyan lesz a látogatásból interaktív, az érzékekre ható élmény.

Az esztétikai elemek újragondolásával és a részletekre való fókuszálással egy vizuálisan szebb és kézzelfoghatóbb látványvilágot teremtettek. A különleges alapanyagok alátámasztják a történeteket és a vásárlók szabadon játszhatnak velük. A palettákat természetes faanyagokkal bővítették az autentikus hatásért. A sötétszürke szín lehetővé teszi a sokszínű termékek kiemelkedését. Az innovációk külön ki vannak emelve, az ikonikus termékek helye is megvan, a feliratok nagy betűi pedig egyértelmű és megkülönböztető kommunikációt jeleznek.

 

www.thebodyshop.hu