Lush, mert lassan itt a karácsony!

Már készülnek a karácsonyi ajándék listák. Én minden évben elkészítem a családit és csak gondolatban jutok el a saját kívánság listámig. Itt általában szépséges ruhák, trendi kiegészítők, drága ékszerek, finom parfümök és csodás kozmetikumok szerepelnek. Munkámból kifolyólag nap mint nap találkozom a szépségápolással kapcsolatos információkkal és termékekkel, még nem tudtam megunni a temérdek hírt és újdonságot. Az egyik kedvencem a LUSH angol márka, több szempontból is a dobogón szerepelnek nálam. Az ünnepi kollekciót egy nagyon hangulatos sajtótájékoztatón láthattuk. És végre elkészíthettem a saját LUSH fürdőgolyómat, amit azóta is használok és csodásan pinkre festi a fürdővizet, no és az illata belengi a fürdőszobát és a bőrömet is. 

friss

Nézzük, milyen karácsonyi meglepetéseket találunk idén a már messziről illatozó LUSH üzletekben!

 

Reindeer Games ajándékcsomag 

gifts_ruldoph_games_s

Rudolf is részt vett a rénszarvasok játékaiban, sőt még arra is volt ideje, hogy a repülés mellett összeállítsa ezt a mókás kis csomagot az örök gyerekeknek. Játssz a FUN gyurmaszappanokkal, csinálj egy kis banzájt, még egy gyors parti Kígyók és Létrák is belefér.    

13990Ft
 

Father Christmas ajándékcsomag

 

Tisztelegj a Nagy Északi Főnök előtt egy szuper fürdőbombacsomaggal; úgy remeg majd a pocakja a kacagástól, mintgifts_father_christmas_segy nagy tál zselé. A Luxury Lush Pud eltelít, a Father Christmas ellazít. Gyönyörködj a Northern Lights sarki fényében és a Golden Wonder aranycsodájában. De mi legyen a Never Mind the Ballistics fürdőbombával?    

 

 

 

9690 Ft

 

 

 

 

 

Butterbear ajándékcsomag 

pr_shot_butterbear_s

Ettől nem alszik meg a tej a szádban: tisztítsd és lágyítsd bőröd a Honey I Washed the Kids szappannal és a Butterbear fürdőbombával. Szobrászkodj a Reindeer and Robin FUN gyurmaszappannal és varázsolj mézédes fürdővizet a Father Christmas fürdőbombával.

 

6190 Ft

 

 

 

A macis ajándék dobozban a LUSH fürdőgolyók szépen megférnek, de ha elfogynak, akkor a doboz más funkciót is betölthet.

 

 

 

Best Wishes   gifts_best_wishes_s

 

Ajándékozz pezsgőfürdőt! A Ruby Red Slippers habfürdő csillogóan vörös bulit rendez a kádadban, a Snowcastle szappan fényűző kókuszos aromával tisztít, a Golden Wonder fürdőbomba pedig a Mikulást is meggyőzi róla, hogy aranyból van a szíved.

 

6490Ft

 

 

 

 

pretty_woman_gift_hero_sA Pretty Woman díszdobozban megtalálhatók azok a kellékek, amikre egy a buli előtti készülődéshez szükséged lehet, hogy csábosan finom vattacukor édes illatát áradjon a pórusaidból. Barátnődnek tökéletes ajándék.

12_days_of_christmas_gift_gift_hero_s

 

Bemutatjuk “munka” közben a Lush téli fürdőszappant.  Pezsegve olvad bele a fürdővízbe, miközben csodás karácsonyi illatot áraszt és a fürdő vizet téli tájjá varázsolja.

christmas_hero_beanie_bubblebar-2_s

Nálunk ez tökéletes meglepetés lenne, mert szinte az összes fürdőgolyómat elszedik a fiaim, ugyanolyan élvezettel lubickolnak a színesen pezsgő fürdővízben, mint én szoktam…

christmas_hero_beanie_bubblebar-3_s

A Lush üzleteiben természetesen még számos, illatozó, karácsonyi meglepetés várja a betérőket…

christmas_hero_beanie_bubblebar-4_s

Nem tudunk betelni a sokféle Lush újdonsággal, azt tanácsoljuk, nézzétek meg ti is,  az idei ünnepi kollekciót és fedezzétek fel magatok a Lush karácsonyi illatot árasztó  üzleteiben.