VIBRÁLÓ ÉS CSÁBÍTÓ ÉKKŐ

Az olasz Bvlgari ékszerészt az indiai mandarin ihlette, legújabb alkotása igazolja, hogy egy egyedi, különleges parfüm, egy igazi illatos talizmán. Világos narancssárga ragyogása, a mandarin gránát figyelemre méltó intenzitása és pompás áttetszősége által a kivételes ékszerészek is úgy vélik, hogy ez az illat nem csupán egy “értékes” drágakő, hanem egy igazi “ritkaság”. A meleg, élénk színek varázslata, a nap sárga, a narancs, a piros finom árnyalatai, egészen az arany mélyebb, szinte bronz csillogásáig, mind a Bvlgari ékszerek káprázatos drágaköveit idézik. A színpompás harmónia isteni vonzerőt sugároz, mely csak az ellenállhatatlan női viselőjével válik teljessé.

BUL OIG 40 ml packshot full box

A parfüm mester, Alberto Morillas új alkotása mindenkit elvarázsol, képzelete egy luxus utazásra repít, mely felfedezi a mindig lenyűgöző Indiát és a parfümösszetevők titokzatos világát. Az illat lényegét a legendás indiai tubarózsa kölcsönzi: „a vágy virága”, ami hatalmába keríti a szenvedélyt és az érzékiséget.

 

Az OMNIA INDIAN GARNET Eau de Toilette fejjegyében élénk, kifinomult energiát áraszt köszönhetően a zamatos mandarinnak és a sáfránynak. A szívjegyében örök, búja, páratlan minőségű, szokatlan virágok párosa az uralkodó: a rendkívül csábító és nőies, indiai tubarózsa és a sokoldalú, illatos osmanthus. Vibrál akár egy szári (hindu női tóga). Alapjegyének erejét a finom, selymes érzékiség, a borostyán és az indiai erdő adja. Megkülönböztető, színes, virágos-fás illat – élénk, vidám energia.

 

A Bvlgari parfüm mestert megbabonázta a hipnotikus érzékiség, melyet az illat központi témájává tett: “India élénk, vibráló színei és gazdag, virágos illatai ihlettek, a titokzatos, különleges alapanyagok, mint a tubarózsa.” Alberto Morillas

Bvl OIG Olfactory Piramyd

FEJJEGY: mandarin, sáfrány

SZÍVJEGY: indiai tubarózsa, illatos osmanthus

ALAPJEGY: borostyán, indiai erdő

 

AZ ÉRZÉKI NŐ ALKONYATKOR

 

Az OMNIA INDIAN GARNET hirdetés egy tökéletes szépségű, gyönyörű nőn keresztül mutatja be az új illatot, aki különleges, esti alkalmi ruhában van és a naplemente csodálatos fényében ragyog. A kifinomult és nőies modell, Edita Vilkeviciute, aki egyben életre kelti az illat báját, csábítását, valamint a múló pillanat varázsát és rejtélyét. A hirdetés bemutatja az OMNIA INDIAN GARNET illatú nőt, aki csábító és kívánatos.

5