Pöttyök a Marc Jacobs parfümön

Marc Jacobs legújabb DOT illatát a pöttyök iránti rajongása inspirálta.  Marc Jacobs személyes kézjegye – kedvenc témája, melyhez időről-időre visszatér, legelső kollekciójától kezdve. Kerekded formák, vidámság; a pöttyök az elegancia és báj ikonikus szimbólumai – stílusos, bohém motívum, tele energiával és élettel.  A Dot nem csak egy lány neve, hanem az ihletet adó pöttyös minta megnevezése is.

A dizájn

 

A DOT egyedi dizájnjával azonnal felhívja magára a figyelmet. Azért készült, hogy a Marc Jacobs által igen kedvelt és ikonikus mintát ünnepelje. A szemkápráztató üveg kerek formák vidám kompozíciója, stílusosan pöttyös mintákkal díszítve. Vidám és optimista, a hatalmas pillangót formázó kupak kifejezi az elegáns részekben rejlő játékosságot. A dobozon megjelenő pöttyös minta piros és fekete palettája tökéletes egyensúlyt teremt a modern és klasszikus között.

“NEM HINNÉM, HOGY VALAHA IS LENNE ALKALMATLAN IDŐ A PÖTTYÖKHÖZ.”

Marc Jacobs

Az illat

A dot érzéki, virágos-fűszeres illat – vidám és élénk.

A fejillat piros bogyók, zamatos sárkánygyümölcs, édes jerikói lonc kellemes elegye.. Az érzéki, virágos szívillatban addiktív jázmin keveredik frissítő kókuszvízzel és narancsvirággal. Végezetül az illat  krémes vanília, uszadékfa és érzéki pézsma nőies egyvelegével teljesedik ki.