Mosoly, boldogság, báj egy illatban

 

 

Az új Moschino Chic Petals a virágok csodálatos eleganciáját, valódi szépségüket egy újfajta könnyedséggel, színekkel, szenvedéllyel és egy csipetnyi spontaneitással mutatja be. A Cheap and Chic sorozat legújabb tagjaként a „Chic Petals” Eau de Toilette-el folytatódik „Olive” története, mely egy egyszerű, érzékeny nőről szól, aki képes észrevenni a természet legédesebb, legapróbb csodáit is és elfogadja azokat.

MCCCP13_ADV_S

A „Chic Petals” név jelentése: „sikkes virágszirmok”, mely megtestesíti a finom, elegáns, stílusos kifinomultságot. Élvezet, mosoly, egy csepp boldogság és optimizmus. Egy illat a “rendkívüli” nőnek, aki a képzelet virágos és buja mezején stílussal és hatalommal bír.

AZ ILLAT: VIRÁGOS-GYÜMÖLCSÖS-FÁS

 

Emlékezetessé teszi az önfeledt nevetéssel teli és varázslatos pillanatokat. Maga a boldogság elixírje! A gránátalma és a szamóca izgalmas párosa játékossá és pezsgővé teszi az illatot, amit a vörös gyömbér is csak tovább fokoz. 2_Wild Starwberry_Fragolina

Az illat szíve friss virágként, színesen, szinte légies kristályként bontakozik ki, mely a vörös orchidea érzéki oldalával díszített. Az értékes hinoki fa összefonódik az elegáns írisszel és a bársonyos pézsmával, hogy felfedje az igazi szenvedélyes, modern nőiességet. 6_Red Orchid_Orchidea rossa

FEJJEGY – gránátalma, szamóca, vörös gyömbér 1_Pomegranate_Melograno

5_Waterlily_Fiore di LotoSZÍVJEGY – gardénia, tavirózsa, vörös orchidea

9_Iris

ALAPJEGY – hinoki fa, olasz írisz, pézsma

AZ ÜVEG

 

„Olive” testesíti meg a teljes Moschino Cheap and Chic vonalat. Szabad, magabiztos, gondtalan életet él egy hóbortos világban. Egyszerű érzelmek, váratlan dolgok dobogtatják meg a szívét. Ruhái az álmai. „Olive” jól érzi magát, boldogságra törekszik, melyhez jól használja a fantáziáját és a képzeletét.

Chic Petals_50ml_bottle

A csomagoláson ugyanaz a virágos motívum köszön vissza, mint az üvegen: csinos kis fehér virágok a “piros pipacs” alapon, világos arany színű Moschino Cheap and Chic emblémával díszítve.