Megérkezett a Burberry új illata Kate Moss közreműködésével

2014 szeptemberében megérkezett a Burberry új, csábító és időtálló női illata, a My Burberry. Az új parfümkreációt az eső utáni londoni kert illata és a híres, kockás belsejű „Trench Coat” (viharkabát) ihlette. Maga a név: My Burberry sajátjának érzi és szeretettel idézi az „én Burberry-m” jelzőt, mint a híres Burberry „Trench Coat” viselőjét. Egy igazi, időtálló klasszikus – a márka múltja és jövője egy illatban.

My Burberry_90ml (ON EMBARGO UNTIL 2 SEPTEMBER 2014)
Christopher Bailey (kreatív- és vezérigazgató) és Francis Kurkdjian (neves parfümőr) közösen alkották meg ezt a csodálatos, virágos illatot, a My Burberry-t , tele váratlan fordulattal. Az illat magabiztos, gyönyörű és elegáns, mégis visszafogott, tipikus brit módon és eleganciával. Francis Kukdjian: „Egy páratlan, egyedi, virágos illatot alkottunk, mely tökéletes kiegészítője a Burberry Trench Coat-nak.”
burberry mindennapi nő
A My Burberry illat arcai a brit divat ikonikus top modelljei: a híres Kate Moss és az ifjú színész és modell, Cara Delevigne, akik ekkor vettek részt először közös fotózáson. Mind a ruha, mind a smink, az ikonikus Burberry „Trench Coat”-ot idézik, mely által a márka egyedülállóan képes összhangba hozni a divat és a szépség világát. Kate és Cara az időtlen szépséget, az eleganciát és a hagyományos értelemben vett egyéniséget, optimizmust testesítik meg, azt a különleges és spirituális érzést, melyet minden nő érez, amikor a My Burberry illatot visel. A két modellben közös, hogy mindketten könnyedén testesítik meg a Burberry szellemiségét, Cara-nak 2010-ben volt az első Burberry kampány szereplése, és azóta is rendszeresen jelenik meg Burberry-ben a kifutókon és kampányaiban, Kate több mint 10 éve vesz részt a Burberry márka reklámjaiban. A fotózáson Kate és Cara ikonikus mézszínű Burberry „Sandringham trench coat”-ot viselt, a fotókat Mario Testino készítette, Londonban.

kate moss burberry

AZ ILLAT – ELEGÁNS MÉGIS MAGABIZTOS, VIRÁGOS
A My Burberry az eső utáni londoni kert illatát idézi. A parfüm eleganciáját fejjegye, az édes borsó és a bergamot olaj kölcsönzi, a szívjegy nőies, virágos illatát a muskátli, az arany birs, a frézia adja. A parfüm ellenállhatatlan erejét, az eső illatát idéző alapjegyet, a rózsa és a pacsuli testesíti meg. A Burberry „Trench Coat”-jának színpalettájából a méz színét választották a parfüm színének, hiszen ez hűen tükrözi a márka és az illat ragyogó, csodálatos eleganciáját. Parfümőr: Francis Kurkdjian
FEJJEGY: édes borsó és bergamot olaj (Calabria-ból, Olaszországból)

SZÍVJEGY: arany birs, frézia, csipetnyi muskátli olaj (Marokkóból, Egyiptomból)

ALAPJEGY: rózsa, pacsuli (Malajziából, Indonéziából)

AZ ÜVEG
Nagyon aprólékos, minden részletében a Burberry „Trench Coat”-ot idézi. Abszolút angol stílust tükröző alkotás, maga az időtlen modernitás. Egyszerű, mégis merész, letisztult és kifinomult üveg. A kupakja a kabát gombját eleveníti meg (egytől-egyig egyediek), míg a masnis szalag, amivel a parfümöt átkötötték, ugyanabból a kaftán anyagból készült, mint a Burberry „Trench Coat”, amit Thomas Burberry 100 évvel ezelőtt megalkotott*. A szalag, a kabát övét szimbolizálja, míg maga az üveg színe a Burberry „Trench Coat”-ot idézi. A domborított arany felirat az ikonikus és elegáns, igazi brit Burberry stílusra utal, mellyel tökéletes összhangot alkot a Burberry márkát idéző kabát és mint egy „kiegészítője”: a My Burberry parfüm üvege.