Megérkezett a nyár illata

Nyárias illatok… oly elevenek, mint egy tengerparti vakáció!

A tenger kristálykék messzeségét szemlélve vakációs hangulat keríti hatalmába az embert. Az arcunk körül fújdogáló sós levegő, a napsugarak csillogása a víz tükrén, a hullámtörés susogása a forró homokon olyan nyári érzéseket ébreszt, amelyek feledtetik a mindennapokat. Ezt a vakációs hangulatot pendítik meg az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER új illatai. Akár megérkeztünk már a tengerpartra, akár még rójuk útjainkat a nagyvárosi dzsungelben – 2017 márciusának végétől az új illatpár kedvet teremt egy tengerparti nyaraláshoz.

Operation Vacation

A NŐI ILLAT

dav

Egy gyümölcsös koktél a tengerparti bárnál – ezt idézi fel az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER. Friss árnyalataival a nőies kompozíció a felhőtlen nyári ég makulátlan tisztaságát árasztja. Az alapillatban gyengéden kicsengő gyümölcsös akkordok kiemelik a viselőjük nőies kisugárzását, és tökéletes illat-kísérői mindenfajta nyári viseletnek.

Fejillat
Őszibarack, citrom, teaillatú akkordok

Szívillat
Tengeri akkordok, jázmin, bazsarózsa

Alapillat
Mósusz, ambroxán, szantálfa

A FÉRFI ILLAT

dav

Friss, mint a tengeri szellő – az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER férfi illata egy a vízen töltött aktív nap emlékét idézi. Dinamikus és erőteljes, mint egy átbukó tarajú hullám. A nyári hőmérsékletekhez illően viselőjét a limitált széria vonzó és férfiasan markáns illata kíséri.

Fejillat
Rebarbara, citrom, borsmenta

Szívillat
Gyömbér, levendula, muskátli

Alapillat
Vetiver, mósusz akkordok, ambroxán

A két illat fantáziadúsan ötvözi a gyümölcsös, friss és lágy akkordokat, ezért könnyen felismerhető.